işalllah canım ,Allah herkezin gönlüne göre versin işalllhhhhhhhhhınş cnm allah gonlune gore verır
işalllah canım ,Allah herkezin gönlüne göre versin işalllhhhhhhhhhınş cnm allah gonlune gore verır
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

ohhh hadi bakalım testlerde beleş canıma değsin o zaman.tatlım biz ne kadar üzülüyosak onlarda üzülüyo.üzülmemesi daha kötü olurdu zaten.bi gün gelecekler.canlar ben şimdi çıkıyorum işlerim var dışarı çıkıcam öğleden sonra yine gelirim inşallah.kendinize iyi bakın.bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda.hepinizi seviyorum vede öpüyorum.cnm ya ben bekliyorum adetimi ne gelirse başımın üstünde yeri var allahtan eşim mümessil benim o getiriyoda bizde eczaneleri zengin etmiyoz ama bıktım diyo topu topu 3 tane getirdi aslında sonuçtan bıkıyosa söliyemiyo...onlar bizden dahada çok bekliyo biliyorumm hayırlısı olur inşallah tatlımm
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ 

canım benim yaa öyle güzel söylemişsinki sölicek söz bulamıyorumm inşş canım sabredenlerden olursak beişlerimizde gelicek sağlıkla inşşkızlar başladı benim kanamam bu kadar çağırdım gelmese ayıp oldurdu 🙂 bidahaki aylara nasip
benimle bekleyen tüm arkadaşlarıma çokkk teşekkür ederim sultancım pankartında harikaydı ama bidahaki aya yine isterim inşallah bidahaki ay olacak her ay bekliyorum ve ümiliyim arkadaşlar sizlerde asla ümitlerinizi kaybetmeyin
allahtan ümit asla kesilmezz bide yeni bir söz duydum onuda yazayım
biz hayatla ilgili plan yaparken kader yandan kıs kıs gülermiş
ve hep onun dediği olurmuş bunu unutmayın ve sabırla bekleyin emi canlarım öptümm
kızlar başladı benim kanamam bu kadar çağırdım gelmese ayıp oldurdu 🙂 bidahaki aylara nasip
benimle bekleyen tüm arkadaşlarıma çokkk teşekkür ederim sultancım pankartında harikaydı ama bidahaki aya yine isterim inşallah bidahaki ay olacak her ay bekliyorum ve ümiliyim arkadaşlar sizlerde asla ümitlerinizi kaybetmeyin
allahtan ümit asla kesilmezz bide yeni bir söz duydum onuda yazayım
biz hayatla ilgili plan yaparken kader yandan kıs kıs gülermiş
ve hep onun dediği olurmuş bunu unutmayın ve sabırla bekleyin emi canlarım öptümm