Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla bende ögrenmek icin sordum caoo zaten bilmiyomki ne edek adam daki inat ve aksilik buu yani ters zamanda kuduruy ama gerekli zamanda kusunu inzivaya cekiyo
valla bende ögrenmek icin sordum caoo zaten bilmiyomki ne edek adam daki inat ve aksilik buu yani ters zamanda kuduruy ama gerekli zamanda kusunu inzivaya cekiyo
Bende iyi sayilirim bu sabah tekrar kan verdim iste onumuzdeki cuma hepsinin sonucu gelecek bekliyorum neler cikacak neler cikmayacak diye hayirlisi olsun insallah..
Is iyi gidiyor ama pek birsey yapmak canim istemiyor bu aralar.. Konsantre olamiyorum pek..
ayyy ne güzel mrs m cim insallah bizde böyle pat diye hamis kaliriz canim
insallah hepimizin dilegi bu sade kendimiz icin degil hepimiz icin
yazgülüm ben okul küütüphanesindeyim canim oyy bütün 1,2,3 ler geldiler bugün okuma fersine kafam patladi bütün regallerdeki bücher larin yerini degistirdiler cildirdim ya resmenn
kimmis o gii nazem hec görmedim ben oo hemserim varmiss
nazeeeeem cik ortaya😀
gülme anam ne gülüyon olani söyledim ben cünkü böyle olii hep bizim adamda bi kac aydir demiyomda yumurtlama günümü kii sterss yapmasin diye ama adamda ne oluyosa artikk
Bende iyi sayilirim bu sabah tekrar kan verdim iste onumuzdeki cuma hepsinin sonucu gelecek bekliyorum neler cikacak neler cikmayacak diye hayirlisi olsun insallah..
Is iyi gidiyor ama pek birsey yapmak canim istemiyor bu aralar.. Konsantre olamiyorum pek..
ya bu polikistikover laneti bende de var.. ve ne yaparsan yap çoook zor kilo verebiliyosun ayrıca insülün direnci yapıyo yani hareket etsen bile şekerin hücre içine girip yakılmasını engelliyo herşey depolanıyo vücutta.. ben 6 aydır haftada 4 gün 3'er saatten spor yapıyorum sadece 7.5 kilo verebildim deliricem yakında.. doktor fazla kiloyla hamile kalmak iyi değil diyo e kilo vereyim diyosun canın çıkıyo işten güçten vakit ayırıp deli gibi spor yapıyoruz yine sonuç yok noolcak bilmiyorum böyle ama kafayı yedim artık onu biliyorum artık tüp falan ne yapacaklarsa yapsınlar daha dayanamıcam valla
heeec yeni isten geldim yorgunum valla iii olmana sevindim canom yaa off milletin isi yogun adamla calisamiyo bizde adamin keyfini bekliyoz calisamiyoz bu ne bicim is ya hos zaten belki yumurtlamisimdir ya oda ayri dert yani aksilik gibi yumurtlama dönemimde adamin inatlii tutuyo ama diger günlerde elinden kurtulamiyom anlamadim gitti yani ben bu herifi napam sen söle 😀