Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

boy 160 da kilo 85 gibi değişiyo🙂 ya bi de yesem içim yanmıcak hayatım boyunca sebze meyve balık yedim 15 yaşımdan beri kepek ekmeği yiyorum hiç kuruyemiş çikolata tatlı falan yemem yağlı yemem zaten gastritim var dokunuyo ağır şeyler hayret bişi ya.. gören de yemek yetişmiyo sanır.. ömrüm bayunca annem kayınvaliden bana senin yediğinle çocuk doymaz der ha.. ama ben gençkızken de reglim düzensizdi hep iğne olurdum regl olmak için yaş ilerleyince daha fena oldu yaa amaannn ne zaman bebişim olcak benim offff yaş da geçti amaaaan moralim bozuldu yaaa

boy 160 da kilo 85 gibi değişiyo🙂 ya bi de yesem içim yanmıcak hayatım boyunca sebze meyve balık yedim 15 yaşımdan beri kepek ekmeği yiyorum hiç kuruyemiş çikolata tatlı falan yemem yağlı yemem zaten gastritim var dokunuyo ağır şeyler hayret bişi ya.. gören de yemek yetişmiyo sanır.. ömrüm bayunca annem kayınvaliden bana senin yediğinle çocuk doymaz der ha.. ama ben gençkızken de reglim düzensizdi hep iğne olurdum regl olmak için yaş ilerleyince daha fena oldu yaa amaannn ne zaman bebişim olcak benim offff yaş da geçti amaaaan moralim bozuldu yaaa

Anliyorum canim ya Allah yardimcimiz olsun hepimizin.. Ve dogru duzgun yemeden bile kilo almak insanin dahada zoruna gider.. Bazi insanlar vardir yerler yerler sonra birsey yemiyorum ama kilo aliyorum derler onlara birsey diyemiyorsun ama boyle senin gibi rahatsizligi bulunupta hem dogru duzgun yiyememek hemde kilo almak cok zor guzelim Allah tum bu rahatsizlikla mucadele eden herkesin yardimcisi olsun..

bende boy 1.67 kilo 75 su anda ama gun gectikce daha cok kilo aliyorum gibime geliyor..

Yas kac canim senin?

canım kusura bakma ben işyerindeyim ara sıra işim olunca pc nin başından kalıkıyorum ve kalktığım anlardan birinde internetten düşmüşüm şimdi geldim gördüm ve evet ilk bebişim olucak

Anliyorum canim bendede bir sure bakmadigim zaman kendi kendine cikiyor siteden bende anlamiyorum..

Insallah en kisa zamanda hepimiz kavusuruz canim bebislerimize.. Cok zor bir bekleyis degil mi?.. Insallah cok fazla surmez..

Geri