Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin canim amin.. evet evlat hasreti cok baska.. o kadar ozlem duyuyorsun ki o duyguyu yasamaya bazen kendini bile unutabiliyorsun..
slm kıslarrrrr ben geldim gene yarım saatlik bir boşluğum var onu da sizlerle geçireyim dedim.diyorum ben alışklanlık yapıyorsunuz diye.😛iha:ne olcak benim halim böyle aklımdan bir saniye çıkmıyor.bazen çocuklara ders anlatırken korkuyorum infertelite hakkında konuşacağım diye kafam onunla meşgulken ağzımdan derle ilgili konular çıkıyor.işe başladıktan sonra unuturum dedim daha kötü oldu.

JELL
daha önce aşılama yapılmış ve hamile kalmış birisi olsa belirtileri karşılaştırma şansımız olur da.. öyle bişi olmadığı için karşılaştıramıyoruz ben sana hamile değilsindir demek için söylemedim belirtilerimi bende de aynıları oldu berbat bi şişkinlik ve aynı zamanda stres, sinirlilik hali.. aman iğrençti valla.. sonrasında hamile kalınca bu belirtilerde azalma oluyo mu aynı mı kalıyo onu bilmiyoruz yani olabilir de olmayabilir de canım

yok canım yanlış anlamadım ben hamile olmayabilirim muhakkak ama ilaç galiba bu kadar beni hasasslaştıran. aynen ber
bat bişi çok sinirli ve asabi oldum hormonlar tavan yaptı inan biddaha ilaç kullanmayı düşünmüyorum eşim zorluyor ama kullanmak istemiyorum berabt oldum hiç alışkın değilim alışamadım

slm kıslarrrrr ben geldim gene yarım saatlik bir boşluğum var onu da sizlerle geçireyim dedim.diyorum ben alışklanlık yapıyorsunuz diye.😛iha:ne olcak benim halim böyle aklımdan bir saniye çıkmıyor.bazen çocuklara ders anlatırken korkuyorum infertelite hakkında konuşacağım diye kafam onunla meşgulken ağzımdan derle ilgili konular çıkıyor.işe başladıktan sonra unuturum dedim daha kötü oldu.

Hosgeldin canim iyi yapmissin ama bu kadar aliskanlik yapmasin yoksa cocuklar bu yasta herseyi ogrenecekler baksana 🙂 Saka maka guzelim fazla kaptirmayalim kendimizi diyoruz ama her ay yine ayni duygular ayni heyecanlar.. Yapacak pekte birsey yok galiba Allah yardimcimiz olsun ve bol bol sabirlar versin bizlere..

Gunaydin melisler.. Nasilsiniz bugun? Ben iyi diyeyim iyi olayim..

Ranagul canim cok uzuldum yazdiklarina insallah hem evliligin en kisa zamanda duzelir hemde hamile kalabilirsin ama hayirli olacak ise canim.. Biliyorum hepimiz cok istiyoruz anne olmayi hayirli bir evlat sahibi olmayi ama o minik yavruya guzelde birer gelecek hazirlamak anne baba olarak bize dusen en buyuk gorevlerden biri.. O yuzden guzelim karismak gibi olmasin ama cok cok iyi dusun guzelim.. Rabbim hepimizin hakkinda hayirli ne ise onu versin..
hepinize teşekkür ederim.bazen insan sabrıyla imtihan oluyor.hayırlısı bakalım.
DİLA2,ben rahim filmi çekindim.tüpler açık dendi amaaa rahim filmi yanlış çekildiği için enfeksiyona neden oldu.bu enfeksiyonda tüplerimin uçlarını tıkanmasına neden oldu.laparoskopi yapılması gerekti.
bana doktorum klomen yerine iğne vereceğini ve bunu devletin karşılamadığını söyledi,100 küsür TL.kadarmış.bu iğne 1 defalığınamı yapılıyor yoksa 1kaç kez mi?çokta yan etkisi varmış.yumurtalık rezervini azaltmak,erken menepoz gibi.o yüzden kafam biraz karışık.

HAZALcım
silik çıkıyor çünkü..
henüz kandaki hcg düzeyi düşük ama idrara çıkacak kadar da var yani..
bu kandaki hcg değeri hergün ikiye katlanır yaklaşık olarak..
ve günbegün idrardaki yoğunluğu artar bir kere sabah idrarıyla yapacaksın gün içinde yediklerine içtiklerine oranla seyrelir hormon..
üstelik embriyonun oluşma gününe de bağlı hcg düzeyi..
yani hemen yumurtladığında gerçekleştiyse daha erken de pozitif verebiliyo ama 24 saat sonra olduysa yumurtayla spermin birleşmesi ona göre kan hcg düzeyi değişebiliyo canım
için ferah olsun silik çizgi bir sorun değildir sadece kan hcg düzeyinin henüz düşük olduğunu gösterir zaten yükseldiğinde ki bu birkaç gün sonra olacak çizgi daha koyu çıkacak canım endişeye mahal yok🙂 hamile olmayanlar da o silik çizginin bile çıkması mümkün değil (tabi yumurtlama için ilaç kullanmadıysa)
tamam mı güzelim
tamam canim cok guzel anlatmissin tesekkur edrim canim ben hic bir ilac almadim onceki aylardada test ettim ama bombostu hic silik milik bisey yokti ama bu ay her 3 testdede silik cikiyor 2 3 gun sonra tekararliycam canim cok tsk.

ALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
nazem.............................11-12 Kasım
:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

arzu85.............................13 Kasım
chatlak..............................14 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasım
yazgülü24...........................20 Kasım
Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:

hepinize teşekkür ederim.bazen insan sabrıyla imtihan oluyor.hayırlısı bakalım.
DİLA2,ben rahim filmi çekindim.tüpler açık dendi amaaa rahim filmi yanlış çekildiği için enfeksiyona neden oldu.bu enfeksiyonda tüplerimin uçlarını tıkanmasına neden oldu.laparoskopi yapılması gerekti.
bana doktorum klomen yerine iğne vereceğini ve bunu devletin karşılamadığını söyledi,100 küsür TL.kadarmış.bu iğne 1 defalığınamı yapılıyor yoksa 1kaç kez mi?çokta yan etkisi varmış.yumurtalık rezervini azaltmak,erken menepoz gibi.o yüzden kafam biraz karışık.

Rica ederiz canim benim ve arkadaslarin yazdilarin yine senin iyiligin icin canim..Burda birbirimizin kalbini kirmadan fikirlerimi soyluyoruz umarim anlatabilmisizdir canim..

Geri