Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hepinize teşekkür ederim.bazen insan sabrıyla imtihan oluyor.hayırlısı bakalım.
DİLA2,ben rahim filmi çekindim.tüpler açık dendi amaaa rahim filmi yanlış çekildiği için enfeksiyona neden oldu.bu enfeksiyonda tüplerimin uçlarını tıkanmasına neden oldu.laparoskopi yapılması gerekti.
bana doktorum klomen yerine iğne vereceğini ve bunu devletin karşılamadığını söyledi,100 küsür TL.kadarmış.bu iğne 1 defalığınamı yapılıyor yoksa 1kaç kez mi?çokta yan etkisi varmış.yumurtalık rezervini azaltmak,erken menepoz gibi.o yüzden kafam biraz karışık.
ilacı rapor çıkarabilirsen bir kısmını devlet ödüyor.

hepinize teşekkür ederim.bazen insan sabrıyla imtihan oluyor.hayırlısı bakalım.
DİLA2,ben rahim filmi çekindim.tüpler açık dendi amaaa rahim filmi yanlış çekildiği için enfeksiyona neden oldu.bu enfeksiyonda tüplerimin uçlarını tıkanmasına neden oldu.laparoskopi yapılması gerekti.
bana doktorum klomen yerine iğne vereceğini ve bunu devletin karşılamadığını söyledi,100 küsür TL.kadarmış.bu iğne 1 defalığınamı yapılıyor yoksa 1kaç kez mi?çokta yan etkisi varmış.yumurtalık rezervini azaltmak,erken menepoz gibi.o yüzden kafam biraz karışık.
ilacın yan etkileri var tabii ama senin dediğini hiç duymamıştım bende hala bir kutu gonal-f var.eve gidinca prospektüsünü okur sana yazarım
bir kutuda 6 iğne var sen bir siklusda 9-10 iğne yapacaksın bir kutu ilaç yanlış hatırlamıyorsam 190 tl idi.daha sonra vereceği iğne ovitrelle 82 tl ve bir de progesteron var oda 6 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.ben daha ayrıntılı olarak sana akşam yazarım şimdi gitmek zorundayım hoşçakalın şekerler

slm kızlar ben yeni üyeyim ve sizleri konuşmalarınızı sıcakkanlılıklarınızı çok sevdim. aile gibi olmuş burası.. benmde adetim gecikti 9 unda olmam gerekiyordu bugün 11 i. inşallah hamileyimdir yaa

Hazal canim birde dijital testlerden yapsana eminim o kesin sonucu yazili olarak sana gosterecektir..
canim ya esim 3 tane daha test almis dun evde var bilmiyorum bizim burda dijital test varmi hic gormedim onu.bide bugun resmi tatil bizim burda heryer kapali ama dunku enson yapdigim testte daha cok belliydi pozitif oldugu da ama iste ben rahat deyilim bide reglim benim hic sasmaz bu ilk oldu.bende inaniyorum artik hamile oldugumu bide yarin sabah yapiyimda hemen adimi yazdircam listaye allah izin verirse.

Geri