Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hmm canim hangi hapi kullandin sakin olmak icin?

Doktor o hapi bunun icin stres yapmaman icin mi verdi canim?
yok canim ben daha once morel hastaligim vardi ve anti depresyon ilaclari kullaniyordum ve korunmayi birakinca haplarida biraktim yan etkisi olur bebege diye ama son 6 ay cok fena sinirli ve morelim bozuktu ve buay dr ye gittim cok kotuyum diye oda sedinalplus diye bi hap verdi bitkiyle yapilmis gebeykende kullanilirmis ve faydalari sinir sitres uyku bozuklugu menepozdaki kisilere faydalari varmis ve kesinlikle yan etkisi yok cok iyi bir hap bana herseyi unutturmustu.

selamun hello kizlarrr nabersiniz bakemm???

hazalim canimmm cok sevindim senin adina allahim sag salim kucagina almayida nasip eder insallah bitanemmm..
canommm bizlerden dualarini eksik etme ok güzeliimm

of ya benim cok fena kasiklarim aciyo 1 hafta oldu gecmedi hani yumurtluyom mu diycem ama farkli ara ara siskinlik hissi var sonracimaa birazda akintim var ama sarimtrak yani koyu sari seklini aliyo hemen of ya insallah bi rahatsizlik bi hastalik felan cikmaz bende

ooof of kizlar ben cok mutsuzum ya ne edecem bilmiyom valla

Canim sagol belirtileri bizimle paylastigin icin.. Soyle baktigimizde bu yumurtlama doneminden sonra gogus uclarinin agrimasi ve kasiklarin agrimasi en buyuk belirtilerden biri demekki..

Benim isimde 20 kasimda duruyor ama ben hic emin degilim o gunun adet tarihim olduguna.. Cunku duzensiz oluyor.. Biraz daha ileri bir tarihe yazsak daha iyi olacak bende.. normade 38-40 gun arayla oluyor.. Ilk defa gecen ay 30uncu gunde oldum.. O yuzden yine 30 gun sonrasini yazmistim ama ben neredeyse eminim 38-40 gun surecegine.. O yuzden benim tarihi 30 kasim yaparmisin canim?

hazalim canimmm cok sevindim senin adina allahim sag salim kucagina almayida nasip eder insallah bitanemmm..

of ya benim cok fena kasiklarim aciyo 1 hafta oldu gecmedi hani yumurtluyom mu diycem ama farkli ara ara siskinlik hissi var sonracimaa birazda akintim var ama sarimtrak yani koyu sari seklini aliyo hemen of ya insallah bi rahatsizlik bi hastalik felan cikmaz bende

cok tesekkur ederim canim arkadaslarim bende de vardi oyle akinti ara ara soylemesi ayip akinti olunca beyazdi sonra sari olurdu sende de vardin insallah bebis canim dua etmemi canim hep ediyorum zaten allahim herdaim yardimciniz olsun allah gonlunuzdeki hayirli evlatlari kucagimiza versin tabiki en onemlisi hayirli evlatlari hayirli zamanda.

ALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
nazem.............................11-12 Kasım
:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

arzu85.............................13 Kasım
chatlak..............................14 Kasım
Askisi...............................14-15 Kasim
Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasım
Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
esmos................................28 kasim
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım
yazgülü24...........................30 Kasım

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:
hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr):baby:

yok canim ben daha once morel hastaligim vardi ve anti depresyon ilaclari kullaniyordum ve korunmayi birakinca haplarida biraktim yan etkisi olur bebege diye ama son 6 ay cok fena sinirli ve morelim bozuktu ve buay dr ye gittim cok kotuyum diye oda sedinalplus diye bi hap verdi bitkiyle yapilmis gebeykende kullanilirmis ve faydalari sinir sitres uyku bozuklugu menepozdaki kisilere faydalari varmis ve kesinlikle yan etkisi yok cok iyi bir hap bana herseyi unutturmustu.

Anliyorum canim sagol.. Ben su anda cok fazla stres yapmamaya calisiyorum ama ister istemez oluyor ya.. Cuma doktora gidecegim sorarim bu hapi.. Tabi baska birseyler cikmazsa.. Hayirlisi bakalim

Canim sagol belirtileri bizimle paylastigin icin.. Soyle baktigimizde bu yumurtlama doneminden sonra gogus uclarinin agrimasi ve kasiklarin agrimasi en buyuk belirtilerden biri demekki..

Benim isimde 20 kasimda duruyor ama ben hic emin degilim o gunun adet tarihim olduguna.. Cunku duzensiz oluyor.. Biraz daha ileri bir tarihe yazsak daha iyi olacak bende.. normade 38-40 gun arayla oluyor.. Ilk defa gecen ay 30uncu gunde oldum.. O yuzden yine 30 gun sonrasini yazmistim ama ben neredeyse eminim 38-40 gun surecegine.. O yuzden benim tarihi 30 kasim yaparmisin canim?
yazdim canim allah hayirli ugurlu etsin tatlim insallah bende sana ugur getiririm canim dikkatimi cekti senin regli donemin bukadar uzunsa sen yumurtlamiyorsun dr ye gittinmi hic cunku 35 gectikten sonra yumurtlamadigina isaret galiba 35 ti ama seninki 38 40 gun gercekten cok uzun canim ya

Hosgeldin canim bende diyordum Ozlem nerelerde bugun diye iste burdaymis 🙂

hadi hayirlisi canim insallah sendende guzel haber aliriz bu ay..

Geri