Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim niye yanlis anliyim ilkimi 25 yasimdaydim canim simdide 30 ocak 6 da da 31 olucam sen kac yasindasin senin ilkmi olucak
ben 31 yaşımı dolduruyorum.ve hala ilki için uğraşıyorum diyorum ben artık tohuma kaçtım diye.😛iha:arkadaşlarımın çocukları oldu okula başladı ben hala çocuk yapma ümidiyle uğraşıyorum.zamanında yapmadık kariyer diye şimdi uğraş dur bakalım.ben kendime kızıyorum zaten.çocuk da yaparım kariyer de diyemedim.hep herşeyi planlamaktan bu hale geldi şimdi planlar tutmuyor.şimdi yuklardan beni izliyor biliyorum benimle dalga geçiyor.sen beni hep son zamana bıraktın şimdi de bekle de gör. diyor.bizi daha doğmadan parmağında oynatıyor afacan.

slm kıslaaarrrrr!!!!!!!!!!!!!!bugün nasılsınız bakalım?
Hazalcım geçmiş sayfaları okudukça senin için bir kere daha seviniyorum.Darısı bizim başımıa artık.
Ranagül canım dr.a gideceğini yazmışsın merakla bekliyorum gelince mutlaka bilgilendir bizi bakalım ne diyecek?
iyi günler,dün doktora gitmiştim yoktu.bugün tekrar gittim.bu doktora başlayalı 1.5 ay kadar oldu.muayene etti.sorun yok dedi.klomen verdi.yatarken 2 tane.bitincede iğne vereceğini söyledi.tekrar hormon tahlilleri verdim.bu ay aşılama tutmazsa tüp bebek dedi.
asıl sorun ise,eşim 2 defa sperm tahlili vermişti.ilkinde sorun çıkmamıştı.ikincisi ise sperm morfolojisiydi.bugün doktor tekrar istedi.sperm sayısının normal ama normal olan sperm sayısının az olduğunu söyledi.eşimden dolayıda aşılama tutmazsa tüp bebek dedi.3.5 yıldır evliyim.çocuk olmuyor diye sürekli bana yüklenildi.eşim kendindeki sorunu kabul etmiyor.ne yapacağmı şaşırdım.moralim bozuk.

SELZEH
canım çok sağol etken aynı mıymış acaba ben bi ara kullanmıştım biraz faydası olmuştu ancak çok zaman oldu pek hatırlamıyorum bi de çok kısa süre kullanmıştım bi daha bakiiim bakalım
HAZAL
çok sevindim senin adına canım kimbilir ne kadar mutlusunuzdur bebişi görünce daha da artar sevincin canım
DİLA
aynı ben de senin gibiyim sürekli neşeli espri yapan etrafını güldüren ama kendi kendini de yiyen aynı zamanda🙂 sakın umutsuz olma bak benim de bir sürü sağlık sorunlarım ve yaşım ilerledi ancak 3-4 aydır bebek istiyorum ve elimden geleni yapıyorum hep beraber birbirimize destek olup denemeye deva etmek zorundayız yazılarından anladığım kadarıyla zaten hayatı anlayarak yaşayan nerde olduğunun ne yaptığının bilicinde bir insansın burada yüzyüze görüşmesek de ben birbirimizin deyim yerindeyse zehirini aldığımızı düşünüyorum ne olur daha rahat olmaya çalış.. bebek önemli tabi ama sen de önemlisin sen rahat ol ve sadece hayatına normal normal devam et olmaması için hiçbir sebep yok canım benim bir arkadaşma doktoru menapoza girmişsin dedi kız gerçekten de erken menapoza girdi sadece 32 yaşındaydı ve 3 ay sonra hamile kaldı inanılacak gibi değil öyle tatlı bi oğlan doğurdu ki şimdi hpimiz onu yiyoruz🙂 seni öpüyorum tatlımm
Sehnazcım canım benim yazdıklarını okudum desteğin için sonsuz teşekkürler.....Aslında daha önce uzun bir süre sadece forumu takip ettim.çok sonra üye oldum hep endişeleniyordum moralim bozulur diye ama uzun bir takipten sonra desteğinizi görünce üye olmaya karar verdim.gerçekten de burda herkesin derdi aynı olduğu için sanırım herkes çok destek dediğin gibi birbirimizin zehrini alıyoruz.sen sanırım fazla girmiyorsun.seni de aramızda daha sık görmek isteriz canım sevgiyle kal öptüm............

iyi günler,dün doktora gitmiştim yoktu.bugün tekrar gittim.bu doktora başlayalı 1.5 ay kadar oldu.muayene etti.sorun yok dedi.klomen verdi.yatarken 2 tane.bitincede iğne vereceğini söyledi.tekrar hormon tahlilleri verdim.bu ay aşılama tutmazsa tüp bebek dedi.
asıl sorun ise,eşim 2 defa sperm tahlili vermişti.ilkinde sorun çıkmamıştı.ikincisi ise sperm morfolojisiydi.bugün doktor tekrar istedi.sperm sayısının normal ama normal olan sperm sayısının az olduğunu söyledi.eşimden dolayıda aşılama tutmazsa tüp bebek dedi.3.5 yıldır evliyim.çocuk olmuyor diye sürekli bana yüklenildi.eşim kendindeki sorunu kabul etmiyor.ne yapacağmı şaşırdım.moralim bozuk.
canım dünden beri seni merak ettim.iyiki yazdın.işin gerçekten zor.zor olan kısmı eşinin kabullenmemesi.anlamadığım sana bu ay aşılamamı yapılacak yumurta takibi mi?klomen ve iğne dediyse ki muhtemel çatlatma iğnesidir bizimkinden farklı bir yöntem uyguluyor.bu arada eşine harnup pekmezini mutlaka dene biz çok faydasını gördük.

kızlar çok üzgünüm hemde çok. Ben regl oldum. şimdi. yarın gelicekti ama bugün geldi. ya nasıl hamile kalıcağımı bilmiyorum.çok ağladım ben.psikolojim bozuluyo yaa. gerçi ben 4 aydan sonra bu ay korunmadım sadece ama ne bileyim çok umutluydum işte.artık allah gelecek ay nasip etsin...:cry_smile::cry_smile:

kızlar çok üzgünüm hemde çok. Ben regl oldum. şimdi. yarın gelicekti ama bugün geldi. ya nasıl hamile kalıcağımı bilmiyorum.çok ağladım ben.psikolojim bozuluyo yaa. gerçi ben 4 aydan sonra bu ay korunmadım sadece ama ne bileyim çok umutluydum işte.artık allah gelecek ay nasip etsin...:cry_smile::cry_smile:
Canım benim kendini üzme bu kadar 1 aydır korunmadığını söylüyorsun zaten hamile kalmak biyolojik olarak o kadar kolay bir iş değil.tamam kabul ediyorum korunmadığı ilk ay hamile kalan birçok kişiyi tanıyorum ama ama biraz zor geliyor.bu kadar çabuk pes etme.bu ay olmazsa gelecek ay olur canım. sanırım sen yeni evlisin.değil mi canım?

Aşkısı üsülme tatlımm
bende ilk ay böle üzülmüştüm ama 2,5 sene oldu umutla hala bekliyorum bebişimi hayırlısı için dua et zamanını allah biliyo bitanem...
Benimde yarın günüm ama belirtiler başladı bu ayda yok sanırım
napalım diyorum alıştım 2,5 senedir allah hayırlısını hayırlı zamanda versin inş. Hepimize canlarım.........

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.adetime 10 gün kala korunmadık.bundan 4 gün sonra hafif lekenmeler başladı.her ay düzenli adet görüyordum ayın 15 inde bu ay 9 unda oldu ve dediğim gibi hafif lekelenme şeklinde.Doktora gittim.Dr ultrasonla baktı bişey yok dedi.Ve sonra kan testi istedi onda da çıkmadı.bu kadar kısa zamanda belli olur mu hamilelik.bunun yanı sıra aşırı derecede 3 gündür geçmeyen bi baş ağrım var ve akşam saatlerinde mide bulantılarım oluyo, midemde yanma.Okuduklarıma göre bunlar hamilelik belirtileri ama emin olamıyorum.Şimdi dr a gitmemin üstünden 3 gün geçti.Bugünde adet olmam lazımdı.Fakat adetimin belirtileri bile yok.Sizce idrar testi yapsam belli olur mu?Cvp verirseniz beni çok mutlu edersiniz.

2 senelik evliyim canım. benim 1 sene önce 9 aylık bebeğim karnımda öldü. 10 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer 3 aylık kaybettim karnımda. o yüzden biraz psikolojim bozuldu hemen istiyorum olsun.tahlillerim yeni bitti. bişey çıkmadı ama doktor hamile kalmanda bi problemin yok dedi bakalım.

canım dünden beri seni merak ettim.iyiki yazdın.işin gerçekten zor.zor olan kısmı eşinin kabullenmemesi.anlamadığım sana bu ay aşılamamı yapılacak yumurta takibi mi?klomen ve iğne dediyse ki muhtemel çatlatma iğnesidir bizimkinden farklı bir yöntem uyguluyor.bu arada eşine harnup pekmezini mutlaka dene biz çok faydasını gördük.
doktor,iğneyi olduktan sonra aşılama olacak dedi.eşimin durumunuda gözeterek aşılama dedi.harnup pekmezini duymuştum.ceviz,üzüm pekmezi yediriyordum zaten.hayırlısı olsun.her zahmetin altında 1 rahmet yatar.eşim sorununu kabul etmezse bundan sonra bende tedavi olmayı düşünmüyorum.çünkü tek taraflı olcak 1 mücadele değil.aileside sırf bende sorun olduğunu düşündüğü için sıkıntım 2 katına çıkıyor.
ALLAHIM KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜKÜ VERME...

Geri