Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Dila canim cok cok coooookk sevindim senin adina gercekten cok uzun sure beklemissiniz Allah yuzunuze bakmis esin ve senin ikinci cizgi sadece ama sadece hamile oldugun zaman cikiyormus o yuzden emin olmaman icin bir neden yok guzelim..

Bu arada tedavi oldum demisting hangi tedavi canim? Tam olarak neler yaptin? Eee paylasma sirasi sende artik agritiriz basini biraz J
Baş ağrıtmak mı ne demek umarım size bir faydam dokunur da benim başım ağrır.Hayatım biz 8 yıllık evliyiz ve 2.yıldan sonra korunmayı bıraktık uzun bir süre acaba hamile kalırmıyım diye düşündüm ama önemsemedim.hep bir bahanem vardı.dur yüksek yapayım dur işe gireyim dur işte 1. yılımı doldurayım falan falan...bundan iki sene önce eşimle oturduk konuştuk bu güne kadar olusa başımızla beraber olmazsa canı sağolsun dedik ama acaba bu kadar korunmadığımız süre içinde neden bir çocuk sahibi olamadık diye bu arada eşimin işi dolayısıyla sürekli seyahatleri vardı ve biz dolayısıyla hiç düzenli bir şekilde ilişki yaşayamadık tam benim yumurtlama dönemim olurdu o olmazdı falanama dedikki hiç mi denk gelmez ve dr.a başvurduk bir dizi test bana yapıldı bir dizi test ona sadece benim prolaktinim yüksek çıkıyordu ama çok da yüksek değildi sınırdaydı hep bir süre onu takip ettik bir ay 80'e çıkınca dostinex kullandım hemen düştü zaten ve herşey tekrar yoluna girdi bir süre öyle denedik bu sefer ciddi ciddi düzenli bir şekilde denedik ama.yine olmayınca dr. rahim filmi çekelim dedi.onda da bir sorun çıkmadı.yaz başında ilaç tedavisine başladık ve klomen kullandım 3 ay yine sonuç yok. ve aşılamaya karar verdik eylülde ilk aşılamamız yapıldı sonuç yine negatif.ikinci aşılama için ben beklemek istemedim hemen yapılsın istedim ve ikinci aşılamayı ekimde yaptırdık şimdi sonucu bekliyorum tam anlamıyla pozitif diyemiyorum ama yine de bir ümit işte.bunca ilaç sonrasında ve ilk aşılamada da yaptığım test negatifti.ve ilk aşılamam yapıldıktan sonra adet olana kadar 15 gün boyunca hep adet sancısı çektim. ama bu ay hiç ağrım olmadı bir kere bir sancım olmuştu ona da bir anlam yükleyememiştim ilk aşılama ile ikinci aşılama arasındaki fark da bu güzelim umarım sizi aydınlatabilmişimdir.

DİLAcım
aslında hcg nin 5 ten yukarısı gebelik olarak nitelendiriliyor canım şu anda periyodunun kaçıncı günündesin bana bi yazar mısın? yani aşılaman ne zaman yapıldı en sonregl günün ne? 51 çok iyi bir değer doktorun niye düşük dedi anlamadım canım hadi bana bi yaz tontişim ilk önce acaip sevindim de sonra hafif kursağımda kaldı sevincim

Burcums hosgeldin guzelim.. Dila canim yasadiklarini bizimle paylastigin icin cok sagol.. Sabretmissiniz insallah sonucuda guzel olacak..

Burcums listeyi yenileyecegim ama patronum var su anda dibimde giremiyorum siteye.. O yuzden kisa yaziyorum kusuruma bakmayin..

Doncem ben size yani J

DİLAcım
aslında hcg nin 5 ten yukarısı gebelik olarak nitelendiriliyor canım şu anda periyodunun kaçıncı günündesin bana bi yazar mısın? yani aşılaman ne zaman yapıldı en sonregl günün ne? 51 çok iyi bir değer doktorun niye düşük dedi anlamadım canım hadi bana bi yaz tontişim ilk önce acaip sevindim de sonra hafif kursağımda kaldı sevincim
Canım benim aramızda tek aşılama yaptıran ikimiz varız diye biliyorum ve senin yoğun olduğun için siteye pek giremediğini biliyorum.onun için senin okuman benim için önemliydi. öncelikle sevindim.her hastanede değer tablosu farklı olabiliyormuş kimi 5 değer verirken kimi 50 değer veriyor (aslında bir fark yok )ama benim test yaptırdığım hastanede sınır değer 50 benim sonucum 51 o yüzden düşük dedi. ama adetime daha 2 gün var normalde.yani adet tarihim gelmediği için bu kadar düşük bir değer çıkmış olabilir dedi.yada bunu dile getirmek bile istemiyorum ama hamilelik var ama tutunamamış olabilir dedi.şimdi tam olarak emin olmak için çok erken bir adet tarihin gelsin bakalım değer kaç olacak diyor.ama beni ümitlendiren geçen ay da adet tarihim gelmeden test yapmıştım negatif çıkmıştı.sonuç yine negatifti diyeceksin ki neden adetini beklemiyorsun test yapmak için.ben kendimi biliyorum adetimi bekleyecektim test yapmasaydım.oda sonuç negatif bile olsa beklediğim için gecikecekti.daha önce çok yaşadım bunu.hamilelik olmadığı halde sadece beklemekten 10 gün geciktiğini bilirim test yaparım daha lavabodan çıkmadan gelirdi kanamam yine bununla karşılaşmayayım beklemeyeyim diye test yaptım. diyorum ya sonucu bile beklemeden attım çöpe diye.o kadar emindim yani tek çizgi göreceğime

tatlım hiç öyle şeyler demicem tabi ki sabırsız olman ve regl gününü bekleyemeyen gayet normal ve insani.. ama değerin düşük falan değil tutunamayan bi gebelik olduğunu da hiç düşünmüyorum canım idrarda çıkacak kadar varsa tutunmuştur o.. bu kadar zamandan sonra kesin tutunmuştur tatlım üzülme sen sadece kendine dikkat et çok yorulma bu zamanlar önemli çünkü kendini dinlenmeye al ben biliyorum tutundu o🙂 birbirinizi bırakmayın sakın sen konuş onunla çok çabalasın tutunmak için minik mercimek diye başlayabilirsin mesela🙂

tatlım hiç öyle şeyler demicem tabi ki sabırsız olman ve regl gününü bekleyemeyen gayet normal ve insani.. ama değerin düşük falan değil tutunamayan bi gebelik olduğunu da hiç düşünmüyorum canım idrarda çıkacak kadar varsa tutunmuştur o.. bu kadar zamandan sonra kesin tutunmuştur tatlım üzülme sen sadece kendine dikkat et çok yorulma bu zamanlar önemli çünkü kendini dinlenmeye al ben biliyorum tutundu o🙂 birbirinizi bırakmayın sakın sen konuş onunla çok çabalasın tutunmak için minik mercimek diye başlayabilirsin mesela🙂
Canım benim sadece olumsuz düşünmemek adına dile getirmiyorum ikinci şıkkı.o konuyu unutmalıyım ki başıma öyle bir şey gelmesin.yorulma konusuna gelince Allaha şükürler olsun ki çok rahat bir işim var.Toplasan haftada 15 saat falan çalışıyorum dershanede ama bu arada evde sürekli masa başındayım.kitap hazırlığımız var.test kitabı çıkarıyoruz yayın olarak orada aktif çalışıyorum ama evimdeyim sonuç olarak eşofmanlarım üstümde falan o yüzden çok yorulacağımı düşünmüyorum.ama itiraf etmeliyim. sonucu sabah aldığımdan beri hiç gözlerim dolmamıştı ama mesajını okuyunca gözümden yaşlar süzülüverdi.hiç mercimeğimi düşünmemişim aslında sadece rakamlara odaklanmışım.sen yazınca fark ettim.bu duyguyu bana yaşattığın için teşekkürler...................

Geri