Baş ağrıtmak mı ne demek umarım size bir faydam dokunur da benim başım ağrır.Hayatım biz 8 yıllık evliyiz ve 2.yıldan sonra korunmayı bıraktık uzun bir süre acaba hamile kalırmıyım diye düşündüm ama önemsemedim.hep bir bahanem vardı.dur yüksek yapayım dur işe gireyim dur işte 1. yılımı doldurayım falan falan...bundan iki sene önce eşimle oturduk konuştuk bu güne kadar olusa başımızla beraber olmazsa canı sağolsun dedik ama acaba bu kadar korunmadığımız süre içinde neden bir çocuk sahibi olamadık diye bu arada eşimin işi dolayısıyla sürekli seyahatleri vardı ve biz dolayısıyla hiç düzenli bir şekilde ilişki yaşayamadık tam benim yumurtlama dönemim olurdu o olmazdı falanama dedikki hiç mi denk gelmez ve dr.a başvurduk bir dizi test bana yapıldı bir dizi test ona sadece benim prolaktinim yüksek çıkıyordu ama çok da yüksek değildi sınırdaydı hep bir süre onu takip ettik bir ay 80'e çıkınca dostinex kullandım hemen düştü zaten ve herşey tekrar yoluna girdi bir süre öyle denedik bu sefer ciddi ciddi düzenli bir şekilde denedik ama.yine olmayınca dr. rahim filmi çekelim dedi.onda da bir sorun çıkmadı.yaz başında ilaç tedavisine başladık ve klomen kullandım 3 ay yine sonuç yok. ve aşılamaya karar verdik eylülde ilk aşılamamız yapıldı sonuç yine negatif.ikinci aşılama için ben beklemek istemedim hemen yapılsın istedim ve ikinci aşılamayı ekimde yaptırdık şimdi sonucu bekliyorum tam anlamıyla pozitif diyemiyorum ama yine de bir ümit işte.bunca ilaç sonrasında ve ilk aşılamada da yaptığım test negatifti.ve ilk aşılamam yapıldıktan sonra adet olana kadar 15 gün boyunca hep adet sancısı çektim. ama bu ay hiç ağrım olmadı bir kere bir sancım olmuştu ona da bir anlam yükleyememiştim ilk aşılama ile ikinci aşılama arasındaki fark da bu güzelim umarım sizi aydınlatabilmişimdir.Dila canim cok cok coooookk sevindim senin adina gercekten cok uzun sure beklemissiniz Allah yuzunuze bakmis esin ve senin ikinci cizgi sadece ama sadece hamile oldugun zaman cikiyormus o yuzden emin olmaman icin bir neden yok guzelim..
Bu arada tedavi oldum demisting hangi tedavi canim? Tam olarak neler yaptin? Eee paylasma sirasi sende artik agritiriz basini biraz J