Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ilişki yasak evet onu söyledi düşük ihtimali vermiyorum dedi zaten üstüne görme olmuştu ya o yüzden sanırım şimdi tek yapmam gereken beklemek 🙁
ay canim ya dikka et kendine allahim korusun 9 haftalik olmus ne guzel ama bide su var canim benim eltim 9 ay ustune gordu normal adet gibi sende ustune gordugunde nasilsi normal adet gibimiydi ve simdiki lekelenmen nasil sadece lekemi yoksa fazlami dikkat et canim benimki dusuyor sanirim suanda normal adet goruyorum ve herkesde 1 2 ay icinde hemen kalacagimi soyluyor insallah allahim kucagimiza alacagimiz evladi nasip etsin cok kotuyum 2 gundur esimde benden daha kotu allah yardim etsin hepimizede.

DİLANARIL,naz55'le aynı soruyu soracağım bende,yengen hangi ilacı kullandı.
ben yaklaşık 3 yıldır şeker ilacı kullanıyorum.bu ilaç aynı zamanda polikistik yumurtlayı sağladığı için verildi,bununla bile hamile kalırsın dendi.ama hala 1şey yok.Allah'tan hayırlısı.

JELL
tatlım birkaç tip çatlatma iğnesi var ucuz olanı da var 12-13 tl gibi pahalı olan da var 80-85 gibi ama arada pek bi fark yok sen ucuz olandan da kullanabilirsin bişi olmaz öptümm

evet ucuz olanından almalıyım ssk yok malesef çalışıyor eşim ama benim bakınmam için biraz yatması gerekiyor. teşekkür ederim canım bilgin için

Anliyorum guzelim sen ne zaman kendini tekrar iyi hissedersen biz burdayiz eminim herkes sana her konuda destek olacaktir.. Tipki senin bizlere her zaman her konuda destek oldugun gibi...

Tedavi gerekiyorsa yaptir bitanem.. Bak Dila arkadasimizda senelerce denemis ve sonunda muradina erdi.. Umudumuzu kaybetmedigimiz surece ben inaniyorumki hersey yoluna girecektir..

Fiyatlar konusunda hic bilgim yok ama olan arkadaslar mutlaka yazacaklardir..

Seni cok seviyoruz canim bizleri yalniz birakma.. Guclu ol tamam mi..

canım sizlere destek olmayı benim gibi umutla bekleyenlere destek olmayı çok seviyorum . ama bu aralar kendime destek olacak halim kalmadı her an cayabbilirim tedaviden çok sıkıcı bir durum. yazdıkların beni sevindirdi teşekkür ederim desteğin için. inşallah sende bir an evvel meleğine kavuşursun

kizlar canim arkadaslarim hepinizin yazilarini okudum ama hepinizden coklu alinti yapip yazamadin tektekde cevap yazamadim kusuruma bakmayin ama bu yaziyida hepinize yaziyorum.benim durumum hep hayirli deyil bebegim dusuyor cok sancim var belimde ve karnimda bebegim dusuyor kizlar umutlar tukendi artik diyer aya bakalim dusugun bacagi icerde derler belki diyer bebegim gelirde o tutunur artik yapacak bisey yok hepinizi opuyorum kizlar isterseniz hamisler listesinden beni cikarin ve 18 aralik olarak bekleyenlere ekleyin beklemeye devam allahim kucagimiza alacagimiz bebekleri nasip etsin.hakkimizda hayirli olani versin.

canım demekki böyle nasip olanıymış üzülme diyemeyeceğim üzülmemek elde değil ama isyn etme. belki olsaydı problemli olcaktı. dediğin gibi düşün ardı tez olur. merak etme inanıyorum ben en geç 4 ay içinde yine hamişsin

günaydınnnnnnnnnnn.........
ii haber veren bi melek aranıyorrrrrr 😀

inan o ben değilim ve galiba hiç bir zaöman olamayacağım. canım ne salak bşr durum dimi 2 buçuk senedir bekliyoruzzzzzzzzzz........

saf gibi hala neyi bekliyosak olmiy işte olmiy kabullenemiyoruz bir türlü :D:D😀
bari birbirimizin kafasına vuralımda belki jeton düşer..(kaç köşeliyse artık)
:n028:

Günaydın kızlar. Bu hafta biras yoğunum sınavlarım var o yüzden pek fazla giremedim siteye.Nasılsınız? Annem dün benim aklımı çok karıştırdı böyle bişey mümkün mü bilmiorum ama allak bullak oldum.Ben daha hala regl olmadım.Annemin bi arkadaşı aynı benim gibi lekelenmesi olmuş ve regl olmamış.Kan testlerinde sonucu çıkmamış.Ve tam 1 ay sonra hamile olduunu öğrenmiş.Annem sen yinede kendine dikkat et ilaç falan kullanma dio.Sizce böyle bişey olabilir mi yani kan testlerinde çıkmaması kasıklarımda öyle bi sancı varki ne zamandır.Geçmek bilmio ama boş yerede ümitlenmek istemem.Öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar. Bu hafta biras yoğunum sınavlarım var o yüzden pek fazla giremedim siteye.Nasılsınız? Annem dün benim aklımı çok karıştırdı böyle bişey mümkün mü bilmiorum ama allak bullak oldum.Ben daha hala regl olmadım.Annemin bi arkadaşı aynı benim gibi lekelenmesi olmuş ve regl olmamış.Kan testlerinde sonucu çıkmamış.Ve tam 1 ay sonra hamile olduunu öğrenmiş.Annem sen yinede kendine dikkat et ilaç falan kullanma dio.Sizce böyle bişey olabilir mi yani kan testlerinde çıkmaması kasıklarımda öyle bi sancı varki ne zamandır.Geçmek bilmio ama boş yerede ümitlenmek istemem.Öpüyorum hepinizi

Bade merhaba, anlattıın gibi bir durumu buradan bir arkadaş da yaşamıştı sanırım , yanlış hatırlamıyorsam Metoş tu . olabiliyor yani , onunda geçmişti , kandada çıkmamıştı sonradan belli oldu , dikkat et bence....

Peki desencim ne kadar süre sonra öğrendiğini hatırlıyo musun yani bu bekleyişim ne kadar sürcek adetimin üzerinden 1 hafta geçti.Peki kanda bu kadar kesin sonuç çıktıı söylenirken nasıl oluo da çıkmıo anlayamıorum

Desencim benim daha önceki yazılarımı okudun mu bilmiorum ama benim adetim 13 ündeydi fakat 9 unda 2 gün pembemsi ve kahverengi lekelenmelerim oldu ve adet falan da görmedim işte hala 2 kere kan testi yapıldı.' sinde de değer 0.100 çıktı.

Geri