Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yazgülü benimle ilgili de bi fikrin var mı yaw

Ay canim benim keske olsa ama bilemiyorum ki.. Hapi ne zaman birakmistin sen tam olarak? Bence onunlada bir ilgisi olabilir diye dusunuyorum..

Biraz detayli tarihleri ile yazarmisin canim? Ne zaman evlendin? En son adetin ne zamandi? Ve hapi ne kadar kullandin ve ne zaman biraktin?

Eminim o zaman daha fazla arkadas sana yardimci olacaktir.

Hah birde tabi boyle tarihi olaylar icin tarih kitabi yazacagim yakinda icinde sendende bahsederim hihi 🙂

Kizlar ben kafayimi yiyorum acaba diye dusunmeye basladim? Sizede birazcik kafayi tirlatilmis kokusu geliyor mu? Ayyyy napsam nerelere gitsem acaba.. Helppp meee 🙁🙁

Ben 17 eylülde yumurtalık kisti ameliyatı oldum 1 ay ameliyattan sonra dr d.kontrol hapı kullanma dedi sonrada başladıımda düzensiz kullandım yani ameliyattan önce içtiklerim vardı ordan devam ettim ama dr bununla bir alakası olmadıını söyledi ameliyatlada ilgili değilmiş.En son 15 ekimde regl olmuştum bu ay 13 ünde gelmesi gerekiodu ama 9 unda 2 gün lekelenmem oldu bugün ayın 19 u ve ben daha hala regl olmadım şüpheli gece de 6 kasımdı yeterli mi tarihler yazgülü

Yazgülü benimle ilgili de bi fikrin var mı yaw
Bademim canım benim sen bir dr.a git bence vakit geçirmeden.Anladım ben sizi.siz antidoktorculardansınız.ben başım ağrısa ne oluyoruz ya değip telefona sarılıyorum.tamam kabul ediyorum ben manyağım da siz de biraz daha önemseyin canım. bu laflarım aynı zamanda Hazal'a da!Ben dün hamile olduğumu öğrendim 4 kere görüştüm dr.la kadının çekçeği var zaten benden 9 ay nasıl geçcek bilmem.ya da kadın sarıbinaya falan gider herhalde:zonked::zonked::deli::deli:

Ben 17 eylülde yumurtalık kisti ameliyatı oldum 1 ay ameliyattan sonra dr d.kontrol hapı kullanma dedi sonrada başladıımda düzensiz kullandım yani ameliyattan önce içtiklerim vardı ordan devam ettim ama dr bununla bir alakası olmadıını söyledi ameliyatlada ilgili değilmiş.En son 15 ekimde regl olmuştum bu ay 13 ünde gelmesi gerekiodu ama 9 unda 2 gün lekelenmem oldu bugün ayın 19 u ve ben daha hala regl olmadım şüpheli gece de 6 kasımdı yeterli mi tarihler yazgülü

Canim doktorun dogum kontrol hapiyla alakasi yok demis ama duzensiz kullandim yazmissin o yuzden ben suphelendim biraz.. Vucut biraz sasmis olabilir.. Ve bazen bir ay atlanabiliyormus adette.. Oyle birseyde olabilir.. Ben biliyorum mesela 3 ay adet olmayan sonra tekrar olan sonra tekrar 3 ay olmayanlar var.. Sen duzenliydi diyorsun canim ama hap biraz duzenini bozmus olabilir yani..

15 ekimde son regl gorduysen ve senin soyledigine gore 28 gunde bir regl goruyorsun.. Yani yumurtlama gunun asagi yukari 30 ekime denk gelmesi lazim.. supheli gun 6 kasim yazmissin yani biraz gec gibi.. Bilemiyorum canim.. En iyisi doktorun bakmasi..

Geri