Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben bir açıköğretim ve KPSS dersanesinde çalışıyorum aynı zamanda sınava yönelik yayın çıkartıyoruz.Kitap,dergi veya deneme sınavları.Ben hem derslere giriyorum hem de yayın kolunda çalışıyorum ama haftada derse girdiğim saat sayısı 10 civarında onun dışında evdeyim bu yüzden çok avantajlıyım aslında millet gripten falan yıkılıyo ben en azından çok evden çıkmıyorum iyi oluyor.3 derse giriyorum hem ingilizce,hem temel bilgi teknolojileri hem de yönetim bilgi sistemi işim uzun yani

Helal olsun sana seni cok takdir ettim canim arkadasim benim.. Ama artik ingilizce ilgili sorularim olursa basini agritabilirim hihi 🙂 Is yerinde arada lazim oluyor ama ben bu muhtesem ingilizcemi kimse duymasinda benden kopya cekmesinler diye konusmuyorum hihi 🙂

Sen bol bol dinlen bu aralar isin cok yorucu degilmis cok sukur en azindan evinde yapabilirsin ne guzel..

tekrar merhaba,
DİLA2,sana 1 sorum olacaktı ama.aşılamayla hamile kalmıştın değilmi?
klomen bitti cumartesi doktora gideceğim.iğne verecek Allah'tan 1 şey olmazsa aşılama yapılacak.1 tedirginlik var bende.belki ilk defa olcağı için.zormu?1'de haftaya
yola çıkacağım.aşılamanın sonrasında yola çıkmak problem oluştururmu?

Kizlar bana musade artik.. Bugunluk bu kadar yetsin mi? Aslinda sizlere doyum olmuyor ama gitmem lazim 🙁🙁

Sizleri cok seviyorum canim arkadaslarim benim.. Kendinize cok cok iyi bakin..

Yarin gorusmek dilegiyle insallah.. Opuyorum hepinizi mucuks mucuks

tekrar merhaba,
DİLA2,sana 1 sorum olacaktı ama.aşılamayla hamile kalmıştın değilmi?
klomen bitti cumartesi doktora gideceğim.iğne verecek Allah'tan 1 şey olmazsa aşılama yapılacak.1 tedirginlik var bende.belki ilk defa olcağı için.zormu?1'de haftaya
yola çıkacağım.aşılamanın sonrasında yola çıkmak problem oluştururmu?

evet canım çok güsel bi konuya deyindin
bende aşılamayla ilgili acılımı acısızmı zor mu kolay mı tutma şansı vs.vs. gibi bilgi istiyorum bitanem senden..... :bebiss:

kime didin ben bilmiyom ki.. :shootout:

Tamam agir abi yarin burdayim ben insallah masallah bir is mani olmazsa 🙂

hııhhhhh aferkurabiyeme böle davran sana seans nidemek canımı ye canımıııı
:annem::dancing:

Geri