yns_ysmn
Hamiş Melek
ben çıkıyorum kızlar ıyı aksamlar
iyi akşamlar canım bende çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar hoşçakalın
ben çıkıyorum kızlar ıyı aksamlar
evet bende kullandim dostineksi[/QUO
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza 7 aydır benimde bebeğim olmuyo Allah hayırlısıyla herkese sağlıklı hayırlı evlat versin
7 aralık adet tarihim umarım gelmez benide listeye ekleyebilir misiniz:laugh:
arkadaşlar ordamısınız lütfen banada cvp yazar mısınız
benim yazdığım mesajlar görünmüyomu yoksa
hoşgeldin fıstııııım aramısaaiyi akşamlar selzehcim bende kaçtım.
herkes bgnlerde yoğun sanırım baya durgun geçio forum
ama bayram sorası sişteri biter bgn yarın olmadı pazartesiii bomba gibi başlarız haftaya :laugh:
esmos canım senin hormonların yüksekmiş sonra normale döndü diyorsun bende 1 ay önce hormon testi yaptırdım sonuçlarım ise tsh:2.33bende yaptim bu ay incir kürünü ama biz yumurtlama günlerini kacirdik o yüzden bu ay umutlu degilim
canim benimde fazla bilgim yok sadece ploraktin 5 ile 29 arasi olmasi gerekiyormus doktorum fazla birsey demediesmos canım senin hormonların yüksekmiş sonra normale döndü diyorsun bende 1 ay önce hormon testi yaptırdım sonuçlarım ise tsh:2.33
lüteinleştiren:2.49
fsh:7.34
estradiol:45.26
ploraktin:24.62 benim değerlerim bu nasıl acaba bu değerler başka bilgisi olan varsa onlarda değerlendirebilirler bu sonuçları
ozaman benim ploraktin normal senin yazdığın değerlere göre ya bide benim kızımı emzirmeyi bırakalı 3 yıl oldu ama hala göğsümü sıkınca süt geliyor 🙂canim benimde fazla bilgim yok sadece ploraktin 5 ile 29 arasi olmasi gerekiyormus doktorum fazla birsey demedi
doktora gittinmi canim süt gelmesi hamile kalmayi engelliyormüsozaman benim ploraktin normal senin yazdığın değerlere göre ya bide benim kızımı emzirmeyi bırakalı 3 yıl oldu ama hala göğsümü sıkınca süt geliyor 🙂
gittim söledim süt geliyor die poloraktin tahlili yaptı 24.62 çıktı normal dedi ama 5 aydırda olmuyor gebelik anlamadım ben bu işten bişeydoktora gittinmi canim süt gelmesi hamile kalmayi engelliyormüs
benimde normale döneli 6 ay oldu ama benimde yok daha ayin dokuzunda yine gidecegim bakalim hayirlisi canim insallah aliriz bebeslerimizi yakinda kucagimizagittim söledim süt geliyor die poloraktin tahlili yaptı 24.62 çıktı normal dedi ama 5 aydırda olmuyor gebelik anlamadım ben bu işten bişey