Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar selam
ben yeni döndüm daha.. dün baktım ama bakım çalışması var falan diyodu giremedim yani hamile haberleri var çok sevindim hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
herkes iyi mi bakalım?? ben de bi hızla kilo veriyorum bu aralar tam 10 kilo oldu çok mutluyum o yüzden.. şu şekerle ilgili sorunum hafifliyodur inşallah..
hafiflese de bebiş gelse🙂
hepinizi öpüyorummmm

kızlar selam
ben yeni döndüm daha.. dün baktım ama bakım çalışması var falan diyodu giremedim yani hamile haberleri var çok sevindim hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
herkes iyi mi bakalım?? ben de bi hızla kilo veriyorum bu aralar tam 10 kilo oldu çok mutluyum o yüzden.. şu şekerle ilgili sorunum hafifliyodur inşallah..
hafiflese de bebiş gelse🙂
hepinizi öpüyorummmm

hoşgeldin canım....evet dün bizde giriş yapamadık. hamile sayımız arttı epey, inşallah sıra bizdeeeeeeeeeeeee 🙂

ben iyiyim aynı beklemedeyim. aaaaaaaaaa 10 kg süper valla sevindim canım. kilo gidince rahatlarsın. ben de çok kilo aldım ah bir verebilsem.

yok canim regl ken gitmedim normal günde insallah seninde hersey normaldir

inşallah...şimdilik normal görünüyor. adetlerim düzenli ve en son ağustosta gittim muayeneye. dr herşeyin normal olduğunu söylemişti. smear testi yapmıştı temiz çıktı. sadece rahim ağzında yara var dedi ama bu da hamileliğe engel değilmiş. yine de olmuyor.

relax olmalıyız sanırım.

Geri