kizlar dün doktora gittim ultrasyonla bakti ve hersey cok iyi dedi
sevindim canım çok şükür herşey yolundaymış. genel muayene miydi?
kizlar dün doktora gittim ultrasyonla bakti ve hersey cok iyi dedi
slm kızlar nasılsınız?
kızlar selam
ben yeni döndüm daha.. dün baktım ama bakım çalışması var falan diyodu giremedim yani hamile haberleri var çok sevindim hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
herkes iyi mi bakalım?? ben de bi hızla kilo veriyorum bu aralar tam 10 kilo oldu çok mutluyum o yüzden.. şu şekerle ilgili sorunum hafifliyodur inşallah..
hafiflese de bebiş gelse🙂
hepinizi öpüyorummmm
doktor söylemisti 6 ay sonra gelin olmazsa bebis diye cok sükür hersey yolundaymis 3 ,4 ay daha bekleyelim kendiliginden olmazsa birseyler yapariz dedisevindim canım çok şükür herşey yolundaymış. genel muayene miydi?
doktor söylemisti 6 ay sonra gelin olmazsa bebis diye cok sükür hersey yolundaymis 3 ,4 ay daha bekleyelim kendiliginden olmazsa birseyler yapariz dedi
yok canim regl ken gitmedim normal günde insallah seninde hersey normaldirçok iyi gerçekten sevindim. ben de bu ay kısmetse dr ye gidicem. peki reglken mi gittin doktora yoksa regl dönemi bitince mi gittin canım? bana bilgi verir misin?
yok canim regl ken gitmedim normal günde insallah seninde hersey normaldir
hoşbulduk canım..
evet ya sıra bize de gelse.. sen niye kilo aldın bakalım yemeği mi kaçırdın yoksa bi sorun mu oldu tatlım??