Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim benim ellerine saglik nede guzel seyler yazmissin uzun uzun bizlere.. Gercekten hic bir zaman umudu kaybetmemek gerekiyor.. Cok cok sagol canim arkadasim..
Canım cancağızım siz umudunuzu ve neşenizi hiç kaybetmeyin beni hastanede o enerjisi bitmeyen kısırlık tedavisine gelen kadın diye tanıyorlar vallahi hemşirelere falan telefonda kendimi onların tabiriyle böyle tanıtıyorum.Dr.um bile geçen gün çok sıkılmış mesleğinden dert yanıyordu çok zor bi iş diye ben yine bir başladım(biraaz da çenem düşük ya)Kadın sonunda iyiki geldin valla kendime getirdin beni ben neler diyorum böyle falan demeye başladı gülüştük falan.

Yok Ayşegülcüm bugün çok iyiyim maşallah.Sabahtan yine bulantım kusmam oldu ama şimdi çok iyiyim.Galiba uslanıyo bizim zuzucuk.Allah hepinize nasip etsin en sorunsuzundan

canm çok sevindim ne güzel şeyler yazmışsn öyle ben diyorm zaten sen benm umut kaynağımsın inş sorun suz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canm bize dua etmeyi unutma olurmu özellikle adımla dua etmeni istiyorm canm

Canımmmmm harikasın, ağzına sağlık. çok şükür umudum gitmedi, sadece üzülüyorum ara ara. yazdığın hikayeler hakikaten müthiş ve bence mucize. Allah bu güzel tadları bize de versin inşallah. canım 28 i deviriyorum yaşım gidiyor diye de dert ediyorum ama öncelikli duam herşeyin hayırlısı. çok sağol canım.
Canım dur daha 28 ne ki bu hikayesini anlattığım arkadaşım 36 yaşında.insanlar 28 inde yeni evleniyorlar.hem eskiye göre durum çok farklı artık eskiden 30 lu yaşlar orta yaşlar dı.şimdi 60lar orta yaşlar.benim teyzem 45 yaşında doğum yaptığında eniştem 63 yaşındaydı şimdi çocukları ilkokula gidiyor.hem de doğal yolla hamile kaldı.tedavi falan değil yani

Canımmmmm harikasın, ağzına sağlık. çok şükür umudum gitmedi, sadece üzülüyorum ara ara. yazdığın hikayeler hakikaten müthiş ve bence mucize. Allah bu güzel tadları bize de versin inşallah. canım 28 i deviriyorum yaşım gidiyor diye de dert ediyorum ama öncelikli duam herşeyin hayırlısı. çok sağol canım.

canm bitanm en ksa zamnda versin evladını allahım inş bukadar bol duayla tabiki olur tdayımın kızı 30 yasinda başladı şimdi bi kızı var inş seninde olcak bak görürsün

hoşbulduk canm inş seninde en kısa zamanda bebişin olur

inşşş kaymaklı kurabiyem inş...... 🙂

canımmm sonsuz teşekkürler....burası gerçekten samimi bir ortam. yıldım gibi yaaa, hala olumlu bir sonuç alamamak beni üzüyor. kısmet elbette ama inşallah olsun yakın zamanda.

şşşşştttttttttttttttt biri yıldım mı dediiii kaşınma
bak döverim haaaaa :n028:

canm çok sevindim ne güzel şeyler yazmışsn öyle ben diyorm zaten sen benm umut kaynağımsın inş sorun suz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canm bize dua etmeyi unutma olurmu özellikle adımla dua etmeni istiyorm canm
Amin canım inşallah artık düzelmişimdir o kötü günler geride kalmıştır da hamileliğimin tadını çıkarırım.size her daim dua ediyorum.bi de bir arkadaşım daha var kıyamam 12 senedir evliler ama bebişleri olmuyor bide onun için çok dua ediyorum Allah kabul eder inşallah.Benim çevremde çok hikaye var arkadaşlar 1001 gece masalları gibi maşallah.her geceye bir masal.banim fafulye doğduğunda zorluk çekmeyeceğim masal aramak için.😛iha: siz ümidim bitti deyin ben konuya göre anlatayım:laugh:

Canım dur daha 28 ne ki bu hikayesini anlattığım arkadaşım 36 yaşında.insanlar 28 inde yeni evleniyorlar.hem eskiye göre durum çok farklı artık eskiden 30 lu yaşlar orta yaşlar dı.şimdi 60lar orta yaşlar.benim teyzem 45 yaşında doğum yaptığında eniştem 63 yaşındaydı şimdi çocukları ilkokula gidiyor.hem de doğal yolla hamile kaldı.tedavi falan değil yani

evet tabiki evlilik yaşları ilerledi, sanırım sadece sabırsızlanıyorum canım...

canm bitanm en ksa zamnda versin evladını allahım inş bukadar bol duayla tabiki olur tdayımın kızı 30 yasinda başladı şimdi bi kızı var inş seninde olcak bak görürsün

çok sağol ayşegülcüm hepimize inşallah hayırlı bebişler gelsin.

inşşş kaymaklı kurabiyem inş...... 🙂

şşşşştttttttttttttttt biri yıldım mı dediiii kaşınma
bak döverim haaaaa :n028:

döv canmm döv zaten buraya kayıt olmadan önce senin seyansların güldürüyodu beni şimdi seninle konuşunca daha güzel hayranını falan oldum artık arkadaşna bir imzalı kart yollarsn dimi canm sen bi,r kür yiyodun galiba dimi hala devam ediyomusun canm

Geri