Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin canım inşallah artık düzelmişimdir o kötü günler geride kalmıştır da hamileliğimin tadını çıkarırım.size her daim dua ediyorum.bi de bir arkadaşım daha var kıyamam 12 senedir evliler ama bebişleri olmuyor bide onun için çok dua ediyorum Allah kabul eder inşallah.Benim çevremde çok hikaye var arkadaşlar 1001 gece masalları gibi maşallah.her geceye bir masal.banim fafulye doğduğunda zorluk çekmeyeceğim masal aramak için.😛iha: siz ümidim bitti deyin ben konuya göre anlatayım:laugh:

canm dilam benm ya
hamile kaldın hala bırakmadın bizi canm ve bide habire teselli veriyosn sen ne kadar tatlı bi insansn ya hepizin delisi oldum bugun kursta bile hep sizi düşündüm bağımlı oluyorm galiba ben size

canm dilam benm ya
hamile kaldın hala bırakmadın bizi canm ve bide habire teselli veriyosn sen ne kadar tatlı bi insansn ya hepizin delisi oldum bugun kursta bile hep sizi düşündüm bağımlı oluyorm galiba ben size
Canım burası bağımlılık yapıyor.😛iha:
Kızlar benim öğrencim gelecek şimdi ben şimdilik çıkıyorum.öğrencim gittikten sonra girerim yine
Yazgülüm canım görüşemezsek sana iyi tatiller.Senden güzel haberler bekliyoruz canım ama eğer hamile değilsen de üzülme ve tatilinin tadını çıkar.şunu düşün şimdi bebek olsaydı böyle gezemezdik.hazır bebek yokken bu günleri yaşayalım.de ve bu güzel ortamda istanbulda hamile kal eğer hamile değilsen canım.tam yeri sonra çocuğuna naltırsın senin tohumun ist.da atıldı diye😛iha:

Canım burası bağımlılık yapıyor.😛iha:
Kızlar benim öğrencim gelecek şimdi ben şimdilik çıkıyorum.öğrencim gittikten sonra girerim yine
Yazgülüm canım görüşemezsek sana iyi tatiller.Senden güzel haberler bekliyoruz canım ama eğer hamile değilsen de üzülme ve tatilinin tadını çıkar.şunu düşün şimdi bebek olsaydı böyle gezemezdik.hazır bebek yokken bu günleri yaşayalım.de ve bu güzel ortamda istanbulda hamile kal eğer hamile değilsen canım.tam yeri sonra çocuğuna naltırsın senin tohumun ist.da atıldı diye😛iha:

Hahahaha Dila sen cok yasa emi 🙂 Istanbul cocugu oluyormus birde hhihi belli mi olur 🙂

Insallah gidisim suskun donusum muhtesem olur 🙂

Sizleri cok ozliycem ama bu bir gercek..

Geri