Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba,ben çok hastayım,kaç gündür yatıyorum.fena üşütmüşüm,bugün daha iyiyim ama sinüzüt belasıyla uğraşıyorum,antibiyotik de kullanmak istemiyorum,nolur dua edin bana da toparlanayım,zaten canım da her şey istemiyor,midem bulanıyor,iice zayıf düşecem diye korkuyorum...

kızlar merhaba,ben çok hastayım,kaç gündür yatıyorum.fena üşütmüşüm,bugün daha iyiyim ama sinüzüt belasıyla uğraşıyorum,antibiyotik de kullanmak istemiyorum,nolur dua edin bana da toparlanayım,zaten canım da her şey istemiyor,midem bulanıyor,iice zayıf düşecem diye korkuyorum...

ahhhhh canm beim çok geçmiş olsun iyi bak kendini zorlada yemeye çalış allah yardımcın olsun inş iyileşirsin

slm arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutluyor ve yeni yılın bize hayırlı bebişler getirmesini diliyorum benim regl günüm iki gün geçti normal adet belirtileri var bilmiyorum ama benim pkoslardan dolayı hep gecikiyor zaten bu ay da olmazsa doktora gideceğim klomen başlayacağız galiba

Günaaaydın herkeseeeee

eyşancım canım korkma doğumdan hiiç bişeycik olmaz , allahın izni ile sağlıkla sıhhatle doğuruverirsin ben sancı çekerken hep ayetel kürsiyi okumuştum , normal olamadı ama bir aksilikte çıkmadı...

yns_ysmn eşinin tahlillerinin de normal çıkmasına çok sevindim , ne güzel kimsede sorun yok 🙂

yaz esintisi canım geçmiş olsun , dikkat et kendine ve bebişe

veee şehnazımmm canımmmben cumartesi gideceğim dr. Ma , ne dersin bilmem ama onun mailine gitmiyorsa bana yolla ben götüreyim , ismini filan sil istersen 🙂 yani ne bilim işte aklıma bu geldi , bir de sendeki eski mail adresi mi acaba ? Gmail olana yollaman gerekiyorr...

B İ R D E H E R K E S E İ Y İ S E N E L E R D İ L İ Y O R U U M ! ! !

AngelsTuts2.png

2010 yılı sizlerin ve sevdiklerinizin tüm dileklerini gerçege dönüstürsün. Hayattan ne bekliyorsanız hepsi kucagınıza hediyeler olarak düssün.
Sevgi, saygı ve anlayıs bütün bir yıl pesinizden ayrılamasın.
Tüm iyi dileklerim sizlerle olsun....

Sevgiler

günaydınnnnn
çok yoğunum şekerlerimmm malum yılsonu işlerr dolu..............
ama ara ara girip okumaya çalışıorum yazamasamda
sizi özledimm anacımmmmmm
yazamazsam eğer herkese iyi seneler şimdiden elmalı turtalarımmmmmmmmmmm 😀

Son düzenleme:
Canlarım herkese mutlu seneler diliyorum ve çıkıyorum
Rabbim bu yeni yılda hastalara şifa, dertlilere deva, tüm hamilelere hayırlı doğumlar ve isteyen herkese yeni yılda bebişler nasip etsin🙂)
Hepiniz tez zamanda hamiş olun inşallah...
Öpüyorum hepinizi melekler🙂

canım benimmmmm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendinede bebişinede lütfen zayıf düşürme kendini gayret et bişeyler yemeye çalış için herşeyi almıyosa kraker tarzında bişeyler ye istersen belki birazdaha rahatlatır içini canımcım

Geri