Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Naapalım aynı tas aynı hamam işte.. ben çok yoğundum giremedim bile🙂
ama desen sayesinde yeni ve çok tatlı bi doktorum oldu yarın ona muayeneye gidicem çok sevinçliyim🙂 bana umut oldu kadıncağız çok tatlı birisi..muayeneden sonra yazarım zaten neler söylediğini..

Cok mutlu oldum canim senin adina insanin doktoruyla kontagi cok onemli birsey zaten insallah yarin doktorun sana guzel seyler soyler.. Bak ne guzel umutlandin yine.. Insallah guzel seyler olacak..

Ola la burasi fistik kayniyor 🙂 ama simdi karistirdim ben senmiydin yoksa o kumral fistik 😉
🙂 yerim hepinizi ben
hepimiz fıstığız ve de fıstık kalacağız🙂 yani umarım🙂
yazgülüm bi sen bi ben görünüyoruz normla mi..
çatlak hemşire ile desenim yazar ama görünmezler normal mi ben de mi bi anormallik var acep??

bu arada canlarım hepınızın yenı yılını kutluyorum.. ınsallah bu yıl bol bol hamıslı ve bebıslı gecer... Rabbım ısteyen herkesın yuzunu guldurur.. Bızlere hayırlı bırer evlat nasıp eder..

yenı yıl hepımıze yenı umutlarla geldı arkadaslarım.. Ben gonulden ınanıyorum kı rabbım en kısa zamanda hepımızın hakkında hayırlı olanı verecektır..

hamıs arkadaslarımızda ınsallah rahat bır hamıslık gecırıp melıslerını saglıklı bır sekılde kucaklarına alırlar..

hepınızı opuyorum kızlar..

Kizlar ben geri geldim tatilden.. Guzeldi ama yorucuydu yaw.. Gez gez bitiremedik Istanbulu 🙂 Tabiki daha 1 sene daha gezsek bitecek gibi bir sehir degil masallah 🙂

Nasilsiniz bakalim neler var neler yok?

Ebruaker canim cok cok tebrik ederim seni Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah..

Bildiginiz gibi ben tatile gidecegim gun, yani 23 aralikta regl olmustum.. 5-6 gun gecikmeyle malesef..

ama denk gelmisken dedim adetin 3-4uncu gunu bi doktora gideyim diye.. Gittim muayene etti yumurtalarimi falan gorduk guzel dedi.. bir kac hormon tahlili yaptirmami istedi ama benim kaldigim hotelin yakininda yaptiracak yer bulamadigim icin kaldi malesef..

Kizlar birsey soracagim alttan muayenede yumurtalar goruldugu zaman tuplerde falan tikaniklik olmadigi anlamina mi gelir? Ben onu sormayi unuttumda doktora o yuzden.. Belki sizler biliyorsunuzdur?..

nerelerdeydin sen yaaa özlettin walla kendini. sabahda aklımdan geçtin bu kız nezamandır ortalıklarda yok diodumm.. walla ben istanbulda yaşıorum benden çok gezmişsin🙂 özlemişiz seni ya gitme bidaa biyerlere🙂

🙂 yerim hepinizi ben
hepimiz fıstığız ve de fıstık kalacağız🙂 yani umarım🙂
yazgülüm bi sen bi ben görünüyoruz normla mi..
çatlak hemşire ile desenim yazar ama görünmezler normal mi ben de mi bi anormallik var acep??

Ay kaliriz kiz kaliriz bizim kalbimiz fistik onemli olan o zaten 😉

Normal canim normal 🙂 O anormalligi ben yaptim hihi 🙂 Alinti yaptigim yazilar eski yazilar.. yani ben tatildeyken yazilmis olan yazilar ben kacirdigim 100 sayfayi okudugum icin arada eski sayfalardan alinti yapiyorum hihi 🙂

Kafan karismasin yani yazgulu delisi geldi araniza hihi 🙂

nerelerdeydin sen yaaa özlettin walla kendini. sabahda aklımdan geçtin bu kız nezamandır ortalıklarda yok diodumm.. walla ben istanbulda yaşıorum benden çok gezmişsin🙂 özlemişiz seni ya gitme bidaa biyerlere🙂

geldim kiz geldim valla bende sizleri ozledim canlarim bi daha cikmiycam tatile falan 🙂 Hem tatil benim neyime dimi hihi 🙂

Ah canim sagol beni dusundugun icin benimde aklimda sizler vardiniz hep o yuzden ben yokken yazilan yazilarin hepsini okudum bikmadan usanmadan 🙂

Kiz benim kocada ne ayak varmis bilmiyom ben gezmekten bitkin dusuyordum adamda tik yok biraksan gunun 24 saati gezecekti ama ben knock out oluyordum 🙂 Sevdim Istanbulu ya.. Civil civil bir sehir.. gece gunduz hayat va durmuyor devam ediyor..

Geri