Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yerim seni ben tontişim..istememek olur mu tatlım aşkolsun..o kadar yoğun oluyo ki cumartesileri..inan çalışan diğer arkadaşlarla birbirimizi göremiyoruz ya..gelirsin ondan sonra ilgilenemem çooookkk üzülürüm..haftaiçi ayarlasana minnoşum gelemez misin haftaiçi..iş çıkışı ya da öğlen falan..ha ne dersin?? niye istemeyeyim üstelik?? aksine isterim..bu arada biz hemşeri miyiz ya?? nası yani..bi de spora gitmem lazım..gizli şekerden şiştim ya🙂 kilo vermem lazım minnoşummmmm..burada kalayım yazayım da kilo mu vermeyeyim?? lalehan hanım da dedi..kilo vermeye devam et dedi..yaaaaa naber akıllım🙂
kızlar bu arada şu anda bu canımın içi DESEN'e laf yetiştirmekten direkt olarak konuşamadığım merhaba diyemediğim bütün arkadaşlarımı öpüyorum..hepiniziiiiii öpüyoruuuuuummmmm..
DESEN sporumu yiyosun ben de seni yicem haberin olsun..
yerim seni ben tontişim..istememek olur mu tatlım aşkolsun..o kadar yoğun oluyo ki cumartesileri..inan çalışan diğer arkadaşlarla birbirimizi göremiyoruz ya..gelirsin ondan sonra ilgilenemem çooookkk üzülürüm..haftaiçi ayarlasana minnoşum gelemez misin haftaiçi..iş çıkışı ya da öğlen falan..ha ne dersin?? niye istemeyeyim üstelik?? aksine isterim..bu arada biz hemşeri miyiz ya?? nası yani..bi de spora gitmem lazım..gizli şekerden şiştim ya🙂 kilo vermem lazım minnoşummmmm..burada kalayım yazayım da kilo mu vermeyeyim?? lalehan hanım da dedi..kilo vermeye devam et dedi..yaaaaa naber akıllım🙂
git hadi giiit, kıyamam sana
hafta içi çook zor ancak 22 ocakta gelebilirim .Ozamana erteleyelim büyük buluşmayı o zamannn , öptüm seniiiiii , bu arada evet hemşeriymişizzzzz
git hadi giiit, kıyamam sana
hafta içi çook zor ancak 22 ocakta gelebilirim .Ozamana erteleyelim büyük buluşmayı o zamannn , öptüm seniiiiii , bu arada evet hemşeriymişizzzzz
tamam sen nasıl istersen..şu hemşerilik işini bi konuşalım dönüşte ya da mail at..ben saat en geç 5 gibi dönmüş olurum hade öptüm seni kocaman..
diğerlerini daha önce öpmüştüm zaten hade gittiiim bennnn
büyümüştür tabi senin kuzucuk 🙂 ben de iyiyim canım son yazılılarımı bugün hallettim çok şükür, şimdi onları nasıl okuyacağım diye kıvranıyorum 🙂 kağıtlar bana bakıyor ben kağıtlara 🙂