Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aaaa sen hic zahmet etme bidenem senin seansin bende 🙂 Sana ozel birseyler hazirlarim ben hihi 🙂

Saka saka ben sana kiyamam ki fistigim.. Insallah olmustur bu ay o kadar cok istiyorum ki senden guzel bir haber almayi..

Aynen dedigin gibi ovulasyon testi bu bakima cok iyi oluyor cunku insan her zaman kendi hesaplayamiyor.. Yani hesapliyor ama tutmuyor evdeki hesap carsiya 🙂

Canim senin ovulasyon testleri hangi marka? Cunku benimkinde her zaman cift cizgi oluyor ama koyuluguna bakmam gerekiyor ve benim kafami o cok karistirmisti.. Seninkinde sadece yumurtlama donemindemi cift cizgi cikiyor?

canım ben preseed i aldığımda geldi yanında markasını tam bilmiorumm
yeşilli falan işte
benimde genelde tek çizgi oldu hatta eşim yavrum biz bu testte bile çift çizgiyi bulamıyoz nolcak halimiz demişti :laugh::laugh::laugh:
12.gün silik 2.çizgiyi gördüm ama net olması gerekiomuş 16 da silik yine gördüm ama 17 de gıpppgırmızıydıııı 😛iha:
hoş ben 9.gün bi yapıştım adama bu ay hergün çalıştım 17 .güne kadar ama hayırlısı artık
ya tutarsa diorum işte 😀

canım ben preseed i aldığımda geldi yanında markasını tam bilmiorumm
yeşilli falan işte
benimde genelde tek çizgi oldu hatta eşim yavrum biz bu testte bile çift çizgiyi bulamıyoz nolcak halimiz demişti :laugh::laugh::laugh:
12.gün silik 2.çizgiyi gördüm ama net olması gerekiomuş 16 da silik yine gördüm ama 17 de gıpppgırmızıydıııı 😛iha:
hoş ben 9.gün bi yapıştım adama bu ay hergün çalıştım 17 .güne kadar ama hayırlısı artık
ya tutarsa diorum işte 😀

Hmm tamam bidenem bende bi bakayim bu cizgili olanlarindan var mi burda diye 🙂 Onumuzdeki aya artik bakalim..

Heheh senin adamda baya esprikli herhalde senin gibi 🙂

Napalim anam calismadan olmuyor bu isler calismak lazim bol bol 🙂 Tutar insallah kiz.. Az kaldi bak insallah guzel sonuc alirsin bu ay..

Bebisimmm ben cikiyorum saatim geldi.. Beni ozle oldu mu? 🙂

Kendine cok cok iyi bak..

Diger arkadaslar sizlerede iyi aksamlar okuyan olursa 🙂

Gorusuruz (K)

Biraz alınganlık yaptım sanırım evet, işte adet önesi gerginliğiymiş sanırım, kusuruma bakmayın artık, sabaha karşı adet oldum karın ağrısına uyanmışım, 3 şubat ekleyebilirsiniz

Biraz alınganlık yaptım sanırım evet, işte adet önesi gerginliğiymiş sanırım, kusuruma bakmayın artık, sabaha karşı adet oldum karın ağrısına uyanmışım, 3 şubat ekleyebilirsiniz
olsun boşver arasıra olur öyle..önemli olan yersiz yere üzülmemen tatlım..adet öncesi gerilirmiş de..aman aman.. arkadaşlarının kuzusu🙂

CHATLAK bacım
arkamdan konuşmuşsun gördüm okudum anladım..ne var öpmüşüz sağı solu salyalı salyalı..alla alla ya..seansla mı korkutucan beni..gerçi elin biraz ağır da naapalım artık yaptık bi delikanlılık başladık cümleye..neyse..ya bu arada ben çok korkuyorum bu rahim filminden valla çok fenayım ya..var mı çektirip acı çeken..varsa yazmasın zaten iyice korkmak istemiyorum.. ama çektirip de memnun kalan beni tutmayın bi daha çektiricem diyen olduysa onlar yazsın deneyimlerini..hade bakem🙂

yarın ben çok yoğunum arkadaşlar ancak öğlenden sonra akşama doğru girebilirim..o da bi ihtimal yani..RAHİM FİLMİ için lütfen mesaj yazın bana..

Geri