Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar bende uzun zamandır yoktum cok geziorum bu aralar artık gezmeyı bırakıp kpss ye hazırlanmaya baslıycam.bu arada bebek calısmalarınada devam tabi.haftaya annemler gelio izmirden yıne pek sık gelemiycem.ama adet olursam size haber vermeye calısıcam.bilgisayarımda artık at beni balkondan dio çmktü çökecek.acmamla kapanması bir oluo.

meraba fıstıklar kaç gündür bilgisayarda sorun yaşadığım için giremedim sizi çok özledim nasılsınız ?
merhaba hoşgeldin canım, hımm artık burdasın ne güzel, teşekkürler iyiyim sen nasılsın?

slm kızlar bende uzun zamandır yoktum cok geziorum bu aralar artık gezmeyı bırakıp kpss ye hazırlanmaya baslıycam.bu arada bebek calısmalarınada devam tabi.haftaya annemler gelio izmirden yıne pek sık gelemiycem.ama adet olursam size haber vermeye calısıcam.bilgisayarımda artık at beni balkondan dio çmktü çökecek.acmamla kapanması bir oluo.

hoşgeldin slm canım, bak bak bak demek bol bol geziyorsun ohhh ne güzel tadını çıkar canım, belki ileride bebekten gezemezsin en azından ilk zamanlar 🙂
kpss ye başla tabi anca olur, şimdiden gözünaydın annenler için. ok haberleşiriz

Herkese merhaba güzel arkadaşlar ,azönce katıldım aranızafakat ilk sohbetlerinizden beri sizi okuyor ve artık uzaktan okumak yerine aranızda olmak istiyorum

Çok güzel insanların ve müstakbel annelerin harika bir paylaşım alanı

Öncelikle harika ve özenilesi bir diyaloğ var aranızda ve ben sizleri okadar iyi tanır oldumki ,katılımcı değildim ama ghergün bakıyordum bugün neler oldu ne konuşuyorlar,,,en sonunda hiçalışkın olamıdğım birşey yapıp üye oldum ..yani o kadar çekici bri arkadaşlıpğınız var

ben 4 yıllık evliyim fakat sadece 3 aydır deniyoruz bebek için yani bu ay 3.ay ve beklediğim adet günüm 16 Ocak

hiç bilmiyordum bende hesaplamalar yapılarak hamile kalıncağını ..aynen sizler gibi...hemen kalınır sanıyordum ..ah bilseydimki...ne kadar büyük bir mucizeymiş hamile kalmak

4 yıllık evliliğimizin ilk iki yılı değilama 2 yıl sonra deliler gibi çocuk istedim fakat eşim çok fazla sorumluluk duygusu olan biri ve maddi imkanları az daha düzelsin diye beklemeyi tercih etti..kimbilir belki şu an beklediğine pişman fakat belli etmiyor olabilir

bence 1 den fazla çocuk için düşünülebilir ama özellikle 1 bebek için çok beklemek iyi değildi ..çünkü nanırım ki..bebiş kısmetiyle gelir dimi can'lar

hay Allah gittinizmi..bende ilk heves de var tabi

MUCİZEM HOŞGELDİN KAYMAKLI BİSKÜVİM 😀
seni aramızda görmek güsel umarım sen beklemezsin bizim kadar ve bi arakadaşımızın da dediği gibi mucizemiz olur uğurlu gelirsin umarım hepimize canımcım

"Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allah’tan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz.)
[Buhari]

İstenilen şeyin olmaması, duanın kabul olmadığını göstermez. Onun için duaya devam etmelidir! Duanın kabulünün gecikmesinin başka sebepleri de vardır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:

(Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebraile, "Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!" Facir, [günahkâr] dua edince de "Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir" buyurur.)
[İbni Neccar]

Şu halde, duanın kabulünün gecikmesi zararlı değildir."

"Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allah’tan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz.)
[Buhari]

İstenilen şeyin olmaması, duanın kabul olmadığını göstermez. Onun için duaya devam etmelidir! Duanın kabulünün gecikmesinin başka sebepleri de vardır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:

(Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebraile, "Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!" Facir, [günahkâr] dua edince de "Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir" buyurur.)
[İbni Neccar]

Şu halde, duanın kabulünün gecikmesi zararlı değildir."

Canımmm paylaşımın için teşekkürler. Demek ki bizim gecikmelerde varmış bir hayır! İnşallah daha fazla gecikmezzz rabbim hepimize bebişlerimizi en yakın zamanda verir.

Geri