esmos
Hamiş Melek
allah iyilik versin canim🙂ben de iyiyim teşekkürler canım bir uğrayayım dedim.
allah iyilik versin canim🙂ben de iyiyim teşekkürler canım bir uğrayayım dedim.
Allah razı olsun canım aydınlattın bizi buarada beni listeye eklediğinz için teşekkür ederim.Allah hepiimzin gönlünden geçeni versin inşallah"Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allah’tan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz.)
[Buhari]
İstenilen şeyin olmaması, duanın kabul olmadığını göstermez. Onun için duaya devam etmelidir! Duanın kabulünün gecikmesinin başka sebepleri de vardır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebraile, "Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!" Facir, [günahkâr] dua edince de "Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir" buyurur.)
[İbni Neccar]
Şu halde, duanın kabulünün gecikmesi zararlı değildir."
Canımmm paylaşımın için teşekkürler. Demek ki bizim gecikmelerde varmış bir hayır! İnşallah daha fazla gecikmezzz rabbim hepimize bebişlerimizi en yakın zamanda verir.
Allah razı olsun canım aydınlattın bizi buarada beni listeye eklediğinz için teşekkür ederim.Allah hepiimzin gönlünden geçeni versin inşallah
merhaba tatlım aramıza hoşgeldin gerçi bende yeni sayılırım yaklaşık bir aylık üyeyim bebek isteyipte bu sevdamı çevremdekilere anlatmak istememem beni buraya yönlendirdi ama iyiki gelmişim çok tatlı melek arkadaşlarımla tanıştım.burda hem bizim gibi bebek isteyenler hemde bizimle beraber bekleyip hamiş kalan anne adayları ve tabiki tecrübeli anne arkadaşlarımız var.inşallah sende bizimle beraber bekleyip hamiş kalan meleklerden olursun 🙂Herkese merhaba güzel arkadaşlar ,azönce katıldım aranızafakat ilk sohbetlerinizden beri sizi okuyor ve artık uzaktan okumak yerine aranızda olmak istiyorum
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ