Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende çok şükür iyiym arkadaşlar.Desen canım inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkese hayırlı ve tez zamanda bebek nasip etsin.beklemek çok zor.hayırlısı Allah'tan.
canım benım yaaaa hamıle degılım dıye bu kadar üzüldün eee tabı normal hamıle sandın çok sevındın sonra şok şok şok hamıle degıl ama kımbılır belkıde bu ay gelır melegım belkıde vaktı zamanı gelmıstır belkıde içine dogmustur kımbılır🙂
regl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİ ch@tl@k.......................11 ocak
:hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms: desen.............................16 ocak mucize...........................16 ocak yns_ysmn.......................18 ocak burcums........................20 ocak biza..............................22 ocak yazgulu24....................23 ocak esmos..........................25ocak selzeh.........................26 ocak pretty woman............... 1- 3 Şubat hazal.............................2 Şubat lalezar...........................3 Şubat elifim ............................4 Şubat niisam.............................7 Şubat aslıgökçe...........................?
hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
yerim ben sizi.. canım benim söylemen yeter..biliyorum olursunuz..nerdesin sen bakiiimmm yoksun..sabah da ben yoktum ancak gelebildim işten güçten..canım benimmm
evet ama benim oğlum olacakmış.
Sormayın zaten bütün aile yasta.Babası kız bekliyordu.Allah biliyor oğlu olacak diye bişey dediği yok ama kız olsaydı daha çok sevinirdi diye düşünüyorum.Dr. tahmin de bulunursak erkek dedi.diye hala bir ümidi var ben oğluşum dedikçe öyle deme daha ya kız olursa diyor.bebeğimiz de diyor.Babaanneyle dede zaten surat astılar.onların ailede hiç kız yok diye.Gidecem doğuda bir yerlerde doğuracam zaten bu çocuğu.o zaman kıymetli olurum belki
sağlıklı olsunda tatlım , inan gördükten sonra hepsi çok seviliyor, ben de o serdeki gençlikle erkek olacak diye eşime küsmüştüm , çünkü o hep erkek istiyordu annemde ööle, dr. erkek diyince ben ağladım eşime anneme kızdım siz dediniz de böyle oldu diye , ama görünce var ya , insan dünyayı unutuyor ,çook güzell bir duygu çooook
Ben de eskiden kızım olsun istiyordum ama hamile kaldıktan sonra (bir de bu kadar bekledikten sonra) benim için bir önemi kalmadı ne olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun diye düşünüyorum ama kayınvalidemler haftasonu canımı baya sıktılar doğrusu.Şimdi iyiki kız olmamış diye dua bile ediyorum.çünkü kız olsaydı kaynanamlar benden çıkmazdı artık.:laugh:
yerim ben sizi.. canım benim söylemen yeter..biliyorum olursunuz..nerdesin sen bakiiimmm yoksun..sabah da ben yoktum ancak gelebildim işten güçten..canım benimmm