Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim insan o gulen yuzu gorunce bile nasil havalara ucuyor degil mi? ben ilk o gulen yuzu gordugumde o gun kalbim duracak gibi olmustu 🙂 Sanki hamis kalmisimda gebelik testim positif cikmis gibi sevinmistim o gun 🙂

bugun ve yarin calismalara hiz vermeniz lazim canim insallah guzel haber verirsin bu ay bizlere..

evet canımya mutlu oldum çok hep ya çıkmazsa dıye korkuyordum Allah ıma bınlerce sükür çıktı canım o gülen yüz bır defa çıkıyor dımı canımya yanı yarın yapsam yıne gülen yüz çıkmaz yanı dımı ılk defa kullandım bunuda o yuzden dıyorum çalışmalara tam gaz vermek lazım hadı hayırlısı🙂

DİLA , ELİFİM , ESMOŞ , MRS.M , MUCİZEMM,YAZGÜLÜ,YNS_YSMN , ŞEHNAZIMMM, CHATLAĞIMMM , HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMM BU GÜNLÜK BANA AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİKK , MUTLULUK TABLOMUZU TEKRAR PAYLAŞARAK HOŞÇAKALIN DİYORUMMM MUCK MUCK MUCK

chatlak.........................11 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mrs.m ..........................12 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
desen.............................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yns_ysmn.......................18 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
burcums........................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
biza..............................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yazgulu24....................23 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
esmos..........................25ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
selzeh.........................26 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
güle gülegörüsürüz canim by

evet canımya mutlu oldum çok hep ya çıkmazsa dıye korkuyordum Allah ıma bınlerce sükür çıktı canım o gülen yüz bır defa çıkıyor dımı canımya yanı yarın yapsam yıne gülen yüz çıkmaz yanı dımı ılk defa kullandım bunuda o yuzden dıyorum çalışmalara tam gaz vermek lazım hadı hayırlısı🙂

Canim ben aksamlari yapiyordum testi.. Bir aksam yapmistim gulen yuz cikmisti, sonra ertesi gun sabah tekrar yaptim yine gulen yuz cikti.. O gun aksam tekrar yaptim bu defa gulen yuz yoktu.. Yani gulen yuz ciktigi zaman 24-36 saat icinde yumurtlama olacak anlamina geliyor bildigin gibi.. Aslinda bir defa cikinca bi daha tekrarlamaya gerek yok diyor ama ben o ay ne kadar heyecanlandiysam 3 tane test yapmistim emin olmak icin senin anlayacagin 🙂

Evet canim hayirlisi insallah testte yaptin bu ay guzel haber aliriz senden 🙂

Ovulasyonda bile olsa hayatımda ilkkez teste çift çizgi görmek benide çok heyecanlandırmıştı
çok sevindirik olmuştuk kocişte bendee vallaa :d

canlarım hepinize çooook teşekkür ediyorum desteğiniz için.inşallah bir problem yokturda alır bebeğini sağlıcakla kucağına.Allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.günü gelen ve bekleyen arkadaşlarımızında çift çizgiyi görüp yüzlerini güldürsün.inşallah gelir biranönce şirinelerimiz.

Geri