Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kapanıp duruo su adet gününe kadar bozulmasa barı iyide olsa kötüde olsa haber vereyım size.bu arad kasıklarım cok ağırıo galiba erken gelecek yıne regl bi ayda farklı bişi hissetsem ama nerdeeeeee
merak ettim yaa, bu arada benim de çok ağrım var hç böyle olmazdı , karnımın altı , bacaklarım filan çok ağrıyor kızlar, bir de bi halsizlik bi uyku hali ,kafamı kaldıramıyorum valla,zorla çalışıyorum 🙁
iyim çok şükür canım.sende inşaallah çok çok iyisindir.
adetim ocak 20'de(gecikmezse) ama 1kaç gündür kasıklıarım ağrıyor.adet sanıları başladı.soğan kürünü uyguluyorum acaba ondan mı?yarın bitecek zaten.15 gün içiliyordu.soğan suyunu içmek zulüm olmaya başlamıştı.inşallah faydasını görürümde.hayırlısı bakalım.
merak ettim yaa, bu arada benim de çok ağrım var hç böyle olmazdı , karnımın altı , bacaklarım filan çok ağrıyor kızlar, bir de bi halsizlik bi uyku hali ,kafamı kaldıramıyorum valla,zorla çalışıyorum 🙁
kapanıp duruo su adet gününe kadar bozulmasa barı iyide olsa kötüde olsa haber vereyım size.bu arad kasıklarım cok ağırıo galiba erken gelecek yıne regl bi ayda farklı bişi hissetsem ama nerdeeeeee