Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ıyı bakalım o zaman yarın sabahı sabırsızlıkla beklıyorum ınsallah güzel haberler verıceksın canım bızlere🙂

ayyyy keşkeee keşkeeeeeeeeeee 😛iha:
ay inş canım ben 1 gun geçtı test yaptım olsada sılık cıkar zaten yoktur dedım dalga gecıyodum testı yaparken boşuna aldım yıne dıye
ana bı baktım 2 cızgı cıkıyo kaldım wc de ben teste bakıyom test bana bakıyo ıyıce kıpkırmızı oldu 2 cızgıde aynıydı yanı :ehi:
senınde var inş hıssedıyom ben hayırlısı inş

inşallahh bitanemmm
ben o anın hep hayalini kurdum okadar uzak ki bana
inş vardır da hayallerim gerçek olur
neler vermezdim gerçek olması için 🙂

canım ben görüşüyorum fatoşla hersey bıldıgınız gıbı aynı yanı çalışıyor çok yogun sekılde oluruna bıraktı herseyı

Valla bende bıraktım, yinede her ay içimde minik bir kıpırtı oluyor ama eskisi gibi takmıyorum... ve eşimle bebek yapmak için birleşmeyi, günleri saymayı da bıraktık çünkü benim içinde onun içinde işkence gibi olmaya başlamıştı..

Kalanların Listesidir

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupisregl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİyupis
ch@tl@k.......................11 ocak

:d040::hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms::d040:
desen.............................16 ocak
mucize...........................16 ocak
yns_ysmn.......................18 ocak
burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat

:hamileyim:hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ :hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:

kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:[/QUOTE]

Kelebegimde hamilemi imiş, ayy canım tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına sağ salim aldırsın inşallah

ayyyy keşkeee keşkeeeeeeeeeee 😛iha:

inşallahh bitanemmm
ben o anın hep hayalini kurdum okadar uzak ki bana
inş vardır da hayallerim gerçek olur
neler vermezdim gerçek olması için 🙂

inşalaahh tatlı kurabiyem ozaman ben 3 tane ev havuzlusundan 7 tane araba vs... ev adresimi gön... şaka 😛iha:biyana inş buay senin bekleme sürenin sona erdiği aydır canım benim tatlı psikopokımm

yarın sabah testı yaptıgın zaman hemen sonucu yaz buraya tamam mı canım merakla bekleyecegım

tabiki canımmmm yazmam mı
hele bi çıksın avazım çıktığı kadar zati bağırıcam manisadan bi bağırdım mı
taaa siz oralardan yazgülüm yurtdışından bilem duyar zatiiiiiiii 😛iha:

inşalaahh tatlı kurabiyem ozaman ben 3 tane ev havuzlusundan 7 tane araba vs... ev adresimi gön... şaka 😛iha:biyana inş buay senin bekleme sürenin sona erdiği aydır canım benim tatlı psikopokımm

inşallah bitanem
allah hiç kimseyi bekletmesin uzun uzun en kısa zamanda versin inş tüm isteyen bekleyenlere 🙂

tabiki canımmmm yazmam mı
hele bi çıksın avazım çıktığı kadar zati bağırıcam manisadan bi bağırdım mı
taaa siz oralardan yazgülüm yurtdışından bilem duyar zatiiiiiiii 😛iha:

inşallah bitanem
allah hiç kimseyi bekletmesin uzun uzun en kısa zamanda versin inş tüm isteyen bekleyenlere 🙂

canım benım bagır bagır bız duyarız burdan zaten yarın sabah beklıcem senın sesını duymak için ondan önce kalakmıcam yataktan bakalım amın ınsallah Allah ım ısteyen herkese versın en kısa zamanda amın

Geri