:laugh::laugh::laugh:Oyyy oyyyy chatlak HAMİLE, chatlak HAMİLE, chatlak HAMİLE, chatlak HAMİLE........ 🙂

:esra:

:laugh::laugh::laugh:Oyyy oyyyy chatlak HAMİLE, chatlak HAMİLE, chatlak HAMİLE, chatlak HAMİLE........ 🙂

:esra:

Fatoştan haberi olan varmı..
ıyı bakalım o zaman yarın sabahı sabırsızlıkla beklıyorum ınsallah güzel haberler verıceksın canım bızlere🙂
ay inş canım ben 1 gun geçtı test yaptım olsada sılık cıkar zaten yoktur dedım dalga gecıyodum testı yaparken boşuna aldım yıne dıye
ana bı baktım 2 cızgı cıkıyo kaldım wc de ben teste bakıyom test bana bakıyo ıyıce kıpkırmızı oldu 2 cızgıde aynıydı yanı
senınde var inş hıssedıyom ben hayırlısı inş
canım ben görüşüyorum fatoşla hersey bıldıgınız gıbı aynı yanı çalışıyor çok yogun sekılde oluruna bıraktı herseyı
ayyyy keşkeee keşkeeeeeeeeeee 😛iha:
inşallahh bitanemmm
ben o anın hep hayalini kurdum okadar uzak ki bana
inş vardır da hayallerim gerçek olur
neler vermezdim gerçek olması için 🙂
regl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİ
:hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms:
hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ 

ayyyy keşkeee keşkeeeeeeeeeee 😛iha:
inşallahh bitanemmm
ben o anın hep hayalini kurdum okadar uzak ki bana
inş vardır da hayallerim gerçek olur
neler vermezdim gerçek olması için 🙂
yarın sabah testı yaptıgın zaman hemen sonucu yaz buraya tamam mı canım merakla bekleyecegım
inşalaahh tatlı kurabiyem ozaman ben 3 tane ev havuzlusundan 7 tane araba vs... ev adresimi gön... şaka 😛iha:biyana inş buay senin bekleme sürenin sona erdiği aydır canım benim tatlı psikopokımm
tabiki canımmmm yazmam mı
hele bi çıksın avazım çıktığı kadar zati bağırıcam manisadan bi bağırdım mı
taaa siz oralardan yazgülüm yurtdışından bilem duyar zatiiiiiiii 😛iha:
inşallah bitanem
allah hiç kimseyi bekletmesin uzun uzun en kısa zamanda versin inş tüm isteyen bekleyenlere 🙂