Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı günler canlar,
yazılan son sayfayı okudum.yazdıklarınıza katılıyorum.tek taraflı anlayış,sabır maalesef olmuyor ama inatla yaklaşmak,hakkımı savunayım derken problemleri daha çıkmaz hale getirmekte doğru değil.karşılılı konuşmak çok etkili olduğu gibi bazen konuşmamakta iyi oluyor.yakın zamanda bende çok şey yaşadığım için.
konuşurken çok kırıcı olunacaksa geçiyorum 1 odaya ortalık durulana kadar konuşmuyorum.zaten sakinleştiği zaman ifadeler daha net ve sakin oluyor.
ALLAH hiç kimseye aile huzursuzluğu vermesin.gerçekten çok ciddi sorunlar varsa yan baksa bu ne demek istiyor dersin.büyük problemleri küçültmek,küçük problemleride büyütmemek lazim!!!!!!!!!!!
hepinizi öpüyorum canlar.duada unutmayın.

Kizlarrrr simdi yemege cikmam lazim sakinnnnn ben yokken resim mesim koymayin yolarim sizi 🙂 Ben gelince koyun lutfeeeennnnnn beni bekleyin!! bende koyarim soz bak hehehe

kızlarrrr
ben kan testi yaptırsam çıkar dimi
ne zaman çıkar hemen sonuç alınıyomu kudurdum 😀
yaptırsam mı kiiii
ama nasıl iş yerinden izin alıcammm 🙁
ayyyyy artık beklemek yoruyo son günüm geçmio
bence canım dırekten kan testı yaptır ben oyle yapmıstım.ınsallah kan degerlerın yuksek cıkar bılıyosun benım problemım buydu cok düsük cıkmıstı ve kaybettık zaten sonra ınsallah pozıtıf cıkar allahım gözünaydın dıyelım bızde hayırlısı bakalım ama sakın ol tamam heyecanlanma sakın

Aynen bende zaten merakli melahatin tekiyim bu kadardir bu soruyu benim sormamam cok buyuk bir basari benim acimdan 🙂

Ya aslinda isterim koymak ama bir taraftanda cekiniyor insan burda hassas konulari belkide birbirimizi tanimadigimiz icin konusuyoruz en rahat halimizle anlatabiliyoruz sizden cekindigim icin degil ama tanidik biri goruverir diye cekiniyorum 🙂 nasil cozcez bu konuyu canlarim? belirli bi gun ve saat belirleyip 1 saat boyunca avatarlarimizda resim mi koysak acaba 🙂 Melekler mekani bulusma saati hahaha.. gece yapariz kimsecikler gormez

aman kım görecek yaaaa koaylım gıtsın ama sadece 5 dklıgına olsun 1 saat uzun bır süre yaaaa 5dk içinde gören görür zaten anlastıkmı🙂

Geri