iyiyiz canım canım hoşgeldin sen napıyosun nasılsın
hoşbulduk iyiyim canım chatlağa çok sevindiiiiiiiimmm ne güzel bir haber hem de tam 2,5 yıl sonra 🙂
iyiyiz canım canım hoşgeldin sen napıyosun nasılsın
İYİ CANIMCIM SEN NASILSIN.güne chatlak güzel haberiyle başladık.Günaydın nasılsınız canlarım ?
ben ıyıyım canım sen nasılsın?Günaydın nasılsınız canlarım ?
hoşbulduk iyiyim canım chatlağa çok sevindiiiiiiiimmm ne güzel bir haber hem de tam 2,5 yıl sonra 🙂
tabi canım sağlık en önemlisi zaten.de bende boyda yok ama🙂eni boyu bir hatun oldum nerdeyse🙂senin içinde hayırlısı olsun canım benim özellikle şu bir kaç gün kendi kasma.elinde değil insanın ama olsun moralini yüksek tut.sabrla bekliyoruz bizdeAnlayışınzı için sağolun arkadaşlarım.Canım olsun tombik ol,yeterki sağlıklı olun bebiş ve sen.Ben senin söylediğin kilonun kendi kendime bile üstündeyim.
İYİ CANIMCIM SEN NASILSIN.güne chatlak güzel haberiyle başladık.
iyiyim canım teşekkürler.ben ıyıyım canım sen nasılsın?
evet canım ya çok sevinçliyiz o bu haberi çoktan haketti sıra bizdedir inş allahın izniyle
dur kız daha ne testi çok erken.bir günün geçsin hele şimdi bir şey çıkmaz.kan testinde çıkar sadece ama bence biraz sabır canım benim.yaaaa kızlar bende test yapmak istiyorum acaba çıkarmı yoksa çokmu erken bugün 7 günüm
hiç bir belirti yok tutmadmı acaba
dur kız daha ne testi çok erken.bir günün geçsin hele şimdi bir şey çıkmaz.kan testinde çıkar sadece ama bence biraz sabır canım benim.