Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cici anne nasılsın canım chatlakcım nasıl bebısle yasamak varlıgını hıssetmek?ınsan kendını farklı ve özel hıssedıyo dımı?ayyyy darısı bızım basımıza hayırlısıyla ınsallah...

keşke canım benim keşke kendime söz geçirebilsem inan bunu bende çok istiyorum rabbim merhametlilerin en merhametis,i vermese bile bizim bilmediğimiz bişiyler vardır diyorum ama okadar çok istiyorum ki evladımın olmasını buna karşı koyamıyorum iyiki siz varsnz da beni kendime getiriyosunuz zaten rabbim sınavda olduğumuzu söylemiyomu bize bizim sınavımızda bu galiba inş sabırla geçicez bu sınavı ve rabbim ödülünü vericek
biliyorum canımcım çok iyi anlıyorum seni.aynı şeyleri herks yaşıyor bu dönemlerde galiba🙂ama inan bu düşünceler beynimi sıkıyor gibiydi. o kadar çok takıyordumki bende gün geliyordu başka hiçbir şey düşünemiyordum.ne zamanki rabbimin vericeği karara teslim oldum.içimde öyle bir rahatlama olduki sanki mengeneden kurtulmuş gibi oldum.o ay rabbim ihsan etti melişimi.....inşallah sizlerinde içinde bu ferahlık bu huzurla beraber melişleriniz gelirrrr

cici anne nasılsın canım chatlakcım nasıl bebısle yasamak varlıgını hıssetmek?ınsan kendını farklı ve özel hıssedıyo dımı?ayyyy darısı bızım basımıza hayırlısıyla ınsallah...

canım benimmmm
şimdilik çok bişi hissedemesemde süperr 😀
allahım sizlerden de göstersin en kısa sürede inş.....
bgn dr a gidicem akşam üzeri büyük buluşma için inş bi problem çıkmaz
bakalım kaç mm miş mercimeğim teyzeleriii
:laugh:

biliyorum canımcım çok iyi anlıyorum seni.aynı şeyleri herks yaşıyor bu dönemlerde galiba🙂ama inan bu düşünceler beynimi sıkıyor gibiydi. o kadar çok takıyordumki bende gün geliyordu başka hiçbir şey düşünemiyordum.ne zamanki rabbimin vericeği karara teslim oldum.içimde öyle bir rahatlama olduki sanki mengeneden kurtulmuş gibi oldum.o ay rabbim ihsan etti melişimi.....inşallah sizlerinde içinde bu ferahlık bu huzurla beraber melişleriniz gelirrrr

inş canım benim.. bizi anlamasan bize bu kadar destek olaya çalışırmısın hiç.. sen dualarınada eksik etme bizi inş rabbim bizimde yüzümüz güldürür ...bazen..bende öyle düşünüp rahatlıyorum ama bikaç ay sonra yeniden başlıyo korkulu rüyalar işde sabır versin rabbim hepimize

çok daha iyiyim cnm , ümit bitmez tabiiki,kısmet hayırlı zamanda olur inşaallah , ben isterim baharda olsun , ocak ,şubat gibi doğsun benim gibi kova burcu bir kızım olsun 🙂 ne güzel olur , kısmet.... evet canım şubat doğumluyum şubat 19....çok umutluyum senden mucizem , ama söz ver hamişsen buradan ayrılmak yok, benim de mucizem olana kadar bizimle kalacaksın 🙂

kısmet gülümm, hayırlısı ne zamansa o zaman , rabbi ne zaman "ol" derse o zaman , o zamana kadar umutla beklemeye ve dua etmeye devam
Desenim hiç gitmeyeceğim hayatım,helede 3 ay deneyipte sizlerle tanıştıktan sonra hamiş kalırsam nasıl ayrılırım sizlerden,her günümü sizlerle geçirmek isterim hayatım.söz veriyorum.Demek sen benden bu ay ümitlisin öylemi,ay bri garip oldım Desenim ya.Keşke size güzel haberle gelsem birtanem.Sancılarım var,batma gibi,uzanamıyorum,eğilemiyorum yere ve az biraz başım dönüyor ama bilmem ki hamişlikmi sebep.Keşke sen hatırlasan hamişlik belirtilerini.

canım benimmmm
yakında başlarsın hissetmeye merak etme🙂
problem çıkmaz ALLAHIN izniyle içini ferah tut.bakalım mercimek ne kadarlıkmışşşş.ya varya bende heyecan yapıyorum nedense🙂

canım benimmmm

ayyy yerim ben o mercimeği ya ... kendini sakın yorma ağır felan kaldırma iyi bak mercimeğize tamam yoksa hamiş falan demem başlarım seansa çok iy ol inş canım gelicede hemen haber ver merakta koyma bizi inş herşey yolunda giderde sağlıcakla kucğına alırsın melişini canım benim :dil:

canım benimmmm
oyyy yerım ben o mercımegı ınsallah canım problem cıkmaz ınsallah saglıkla gelısır haberlerı verırsın bıze...hamıle kaldın dıye unutmadık haaa hala dularımızdasın tatlım bebıs karnında buyuyene kadar ve dogana kadar

Geri