Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım dilam sen benim canım sın seni çok seviyorum tatlım benim regl günüm 27sinde 22transferden sonra ki test tarihim canm bugün 9 . günüm yani yarın 10.günümde yapıym çıkmazsa daha günüme var diyip oturucam ayrıca eşime söylediklerinide ileticem canm aslında oda ben üzülmiyim diye öle yapıyo gerektiği zaman çok testekçidir

Sen bilirsin ama moralini bozmayacaksa yap.ben hamile kaldığımda sen varmıydın bilmiyorum ya da varsan hatırlıyor musun?Ben testi erken yaptım evet çıktı ama sonrasında kan testi yaptırdığımda çok az çıkmıştı değerim ve dr.belki hamile olabilirsin ama bu değerle sağlıklı da olmayabilir demişti bu beni okadar üzdü ki iki gün sonra tekrar test yaptır ve değerine bakalım buna göre değerlendirelim demişti ben iki gün sonra test yaptım ama o iki gün nasıl geçti bir bana bir Allah'a birde forumdaki arkadaşlara sor onların burnundan getirmiştim.şükürler olsun ki öyle iyi insanlar ve bana o kadar destek olmuşlardı ki...unutamam.senin de o iki günüm gibi gün geçirmeni istemem.dr.un dediği günde yap sen de testini içini ferah tut.olacak eminim bu ay olacak Allah'ın izniyle bu ay olmazsa daha sonra ama moralin yüksek olsun.ben hala dr.a gittiğimde hemşireleri sen o kadar olumlu bakıyordun ki olmaması mümkün değildi bu işlerde bakış açısı çok önemli rahat olmak gerekiyor bunu kimse başaramıyor siz bu rahatlığınızla elde etmiştiniz diyorlar.rahat ol yani ben o ay çok rahattımçünkü asla olmayacak gözüyle bakıyordum.ne olur moralini bozacak herşeyden uzak dur bitanem
canım selam bısey sorcam bebısın o degerlerden sonra gelısmeye devam ettımı suan hamılemısın varmı yanı?kan degerlerı dusuk cıktı demıssın ben takıp edemedım de senı merak ettım sorayım dedım

ay dilam bensenin hamiş haberini alırken yoktum canım benimm ablamda öle diyo en azından perşembe yap diyo benimde kafam karışdı şimdi ikitanede tesst var evdenasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
Canım şu an otesti yapmak için ne kadar sabırsız olduğunu biliyorum.Sadece yapmak istiyorsun tek çizgi çıksa bile.ama şöyle düşün hadi şimdi yaptın ve hamile olduğun halde daha erken olduğu için b-hcg değerin düşük çıkacak ve tabii test olumsuz sonuç verecek.ne kadar üzüleceksin.hem de hamile olduğun halde üzüleceksin.peki ya bu üzüntü yüzünden bebişin tam bu tutunmaya çalıştığı günlerde onu üzmüş olursan.ne kadar üzülürsün sonra.sadece onu üzdüğün için.canım beben tutunmaya çalışıyorsa onu da kendi stresine boğma sadece onun olup olmadığını öğrenmek için yaşatacağın strese.değer mi bitanem.

Canım şu an otesti yapmak için ne kadar sabırsız olduğunu biliyorum.Sadece yapmak istiyorsun tek çizgi çıksa bile.ama şöyle düşün hadi şimdi yaptın ve hamile olduğun halde daha erken olduğu için b-hcg değerin düşük çıkacak ve tabii test olumsuz sonuç verecek.ne kadar üzüleceksin.hem de hamile olduğun halde üzüleceksin.peki ya bu üzüntü yüzünden bebişin tam bu tutunmaya çalıştığı günlerde onu üzmüş olursan.ne kadar üzülürsün sonra.sadece onu üzdüğün için.canım beben tutunmaya çalışıyorsa onu da kendi stresine boğma sadece onun olup olmadığını öğrenmek için yaşatacağın strese.değer mi bitanem.

peki nezaman yapıyım sence bitanem akıl ver ozaman bana bu arada kendi derdime düşüp senin melişi sormayı unuttum canım varmı bi glişme inş herşey yolundadır rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip eder inş

canım selam bısey sorcam bebısın o degerlerden sonra gelısmeye devam ettımı suan hamılemısın varmı yanı?kan degerlerı dusuk cıktı demıssın ben takıp edemedım de senı merak ettım sorayım dedım
Canım şu an hamileğim ve Allah'ın izniyle çok da iyi gidiyor.Başta bir problem yaşamadık biz.sadece daha adet tarihim gelmeden yaptığım için testi b-hcg değerim düşük çıktı ve dr.beni tedirgin etti ama tam adet tarihimde yapılan test bile yani adetim gecikmeden yapılan test değeri bile çok iyiydi.dr.iki gün sonra gözün aydın demişti.Şimdi 11+4 günlük hamileyim.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yazım gülüm bidenem gelmiş nerde kaldın kız sen :raila::kiss:

Yettim kiz yettim iyiki 10 gun bi tatile gittim burnumdan geldi ha 10 gunluk geride kalan islerle bogusuyorum 🙁🙁

Sen nasilsin merakli melis 🙂 testleri almissin.. aynen bende sabah test aldim evimde bulunsun diye ama daha gunume 4 gun var.. ondan sonra kesin bir 3-4 gun daha beklerim test yapmak icin ama maksat evimde bulunsun hehe 🙂

Dila2;442308 Canım şu an hamileğim ve Allah'ın izniyle çok da iyi gidiyor.Başta bir problem yaşamadık biz.sadece daha adet tarihim gelmeden yaptığım için testi b-hcg değerim düşük çıktı ve dr.beni tedirgin etti ama tam adet tarihimde yapılan test bile yani adetim gecikmeden yapılan test değeri bile çok iyiydi.dr.iki gün sonra gözün aydın demişti.Şimdi 11+4 günlük hamileyim.[/QUOTE' Alıntı:
ınsallah gebelıgın sorunsuz devam eder ve saglıkla alırsın kucagına ınsallah cok sevındım canım

Geri