nekadarlık evlisin senınsallah canım ınsallahhhhh
nekadarlık evlisin senınsallah canım ınsallahhhhh
tatlım ben yapmadım test ayyuzlu test yaptı ve almıs sonucları negatıfmıs ust sayfada okuyabılırsın canımtatlı cadım aldınmı sonuclarıhadi
karıstırdım galiba birnizinkini okudum -da 1 saat sonra alıcam dietatlım ben yapmadım test ayyuzlu test yaptı ve almıs sonucları negatıfmıs ust sayfada okuyabılırsın canım
ya kızlar yaaa bu chatlakım hamile kalmadan önce adetinin 2. gününden başlayıp ne karışımı içmiştii
Canim bal, corek otu, tarcin karisimi icmisti galiba.. 2-3 gununden 12. gune kadar.. ama o biraz icip birakmisti bildigim kadariyla..
mucizemmm .... diyecek hiçbişey bulamıyorum ,dilimde , duamda ,kalbimde hep aynı söz var günlerdir " rabbim ! Hakkımızda hayırlı olanı ver"
tamam canım ayyuzlunun sonucuydu o almıs negatıf cıkmıskarıstırdım galiba birnizinkini okudum -da 1 saat sonra alıcam die
anladım canım pardontamam canım ayyuzlunun sonucuydu o almıs negatıf cıkmıs
valla bende suan bı calısma yok canım gecen ay dusuk yaptım ben bu ay gunum geldı ama daha olmadım regl beklıyorum bakalım gecıkme olurmus dıye okudum ınternette ama daha gelmedı bakalım beklıcem bır hafta daha gelmezse test yaptırırım canımanladım canım pardon
calısmalar ne durumda
ha ha ha inşallah sende kalırsın hemende ozamn 3 lü oluruz bacımkızlar yıne kımsecıkler yok ıkı hamısle basbasa kaldım kızlar nasılsınız chatlakcım ve burcums nasıl bebısler