merhaba canim hosgeldinmerhaba kızlar bikaç gündür giremiyorum nete nasılsınız?
dileğimmm nasılsın.napıosunn.. senn yaklaştı günün.belirtiler nasıl cnm
insallah sonuclar istedigin gibi cikar canimiyiyim canım çok teşekkür ederim, ama ne belirtisi aaahh ah nerde😀 bizde bir aydır tık yok iltihap tedavisi görüyordum ilk kez dün birlikte olduk. dolayısıyla bu ay olması imkansız. çarşamba dr a gittim kültür aldı simir aldı kan aldı pzt sonuçlarla tekrar dr a gideceğim bakalım ne diyecek?
iyiyim canım çok teşekkür ederim, ama ne belirtisi aaahh ah nerde😀 bizde bir aydır tık yok iltihap tedavisi görüyordum ilk kez dün birlikte olduk. dolayısıyla bu ay olması imkansız. çarşamba dr a gittim kültür aldı simir aldı kan aldı pzt sonuçlarla tekrar dr a gideceğim bakalım ne diyecek?
inşallah sonuçlar temiz çıkarda önümüzdeki ay anne adayımız sen olursunnninşallah sonuçlar temiz çıkarda önümüzdeki ay anne adayımız sen olursunnn

inşşaalllaahhhhhhh valla ağzım kulaklarıma geldi. iltihap tedavisi görüp iyileşince hamile kalan çok oluyormuş bende öyle ümit ediyorum...insallah canim hersey istedigin gibi olsuninşşaalllaahhhhhhh valla ağzım kulaklarıma geldi. iltihap tedavisi görüp iyileşince hamile kalan çok oluyormuş bende öyle ümit ediyorum...