hoşgeldin tatlişkom , özlettin kendini bak senin için hemen listeyi ekledim , son durum bööle 🙂
hoşbulduuummm ama pek kimse yok, evet yaa ben de sizi özledim. canımsın eline sağlık baktım listeye, hadi herkes için hayırlısı.
hoşgeldin tatlişkom , özlettin kendini bak senin için hemen listeyi ekledim , son durum bööle 🙂
canım bısey sorcam kac kılo aldın hamılelık boyunca?
hoşgeldiiinnnn nerdesin yaaa çok özlettin kendiniii...gitmee bidaaaaSelammmm ben geldiiimm, bu sefer kesin geldim eve döndük 🙂
Görüşmeyeli nasılsınız bakalım?
hoşgeldiiinnnn nerdesin yaaa çok özlettin kendiniii...gitmee bidaaaa
Selammmm ben geldiiimm, bu sefer kesin geldim eve döndük 🙂
Görüşmeyeli nasılsınız bakalım?
canımsınnn....Rabbim senin de hepiminizin de gönlüne göre versin inşaallah ...amiin...
amin canım amin
yaa canları bişi sorcammm... benm belim çok ağrıyoo ve kasıklarım çekiliyoo bide tansiyonum çok düşükkk... bu ne şimdi hasta olcam dimi.. bunlar hamilelik belirtisi olamaz dimiiiiii ühühühühü yardımmmm
yaa canları bişi sorcammm... benm belim çok ağrıyoo ve kasıklarım çekiliyoo bide tansiyonum çok düşükkk... bu ne şimdi hasta olcam dimi.. bunlar hamilelik belirtisi olamaz dimiiiiii ühühühühü yardımmmm
HOŞGEDİN gülüm nerelerdesin özledik seni nasılsın bakalım

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

canım listeye baktım senin günün az kalmış, kuruntu yapma bakiimm aaaa kızarım 🙂 bazen regl belirtileriyle hamilelik de olabiliyor. canım son derece rahat ol, kafana takarsan olumsuz etkilenirsin...hayırlısı inşallaaaahhh.
geldim geldim canım ben de iyiyim çok şükür, tatil yaradı... kilo anlamında da yaradı yaaa 🙂