inşallah cnm hayırlısı olsun çörekotu karışımını buay bende yaptım ama 10.güne kadar yapabildim🙂
inş faydalı olur
inşallah cnm hayırlısı olsun çörekotu karışımını buay bende yaptım ama 10.güne kadar yapabildim🙂
slm cnm iyiyim bebiş için uğraşıyoruz işte sen nasılsın tatlım🙂selam kızlarrr nasılsınız?yogunluk vardı sımdı fırsat buldum heyecnla actım ama neyse...yazgulum nasıpte ne varsa o olur kısmet hıc bellı olmaz yınede hayırlısı olsun bakalım nasılsın aysegul,burcums,desen,sehnaz ve yasemın?
afiyet olsun cnmben yemeğe gidiyorum ama siz cevap yazın olur muu,yarım saate gelirimm
hoşgeldin canım ikigündür pek boşladın bizi çok iş var galiba canım
evet canım ya fırsat buldugum an gırıyorum ama gelen gıden cok e halıyle ıs de yogun oluyo arada ama yanınızdayım herzaman
hoşgeldin canım ikigündür pek boşladın bizi çok iş var galiba canım
evet canım ya fırsat buldugum an gırıyorum ama gelen gıden cok e halıyle ıs de yogun oluyo arada ama yanınızdayım herzaman
tamam canım kolay gelssin fazla özletme kendini:işyeri:
ayy ayy bende çok ümitliydimm sorma ayşegülümm yaa.. çörekotu bal tarçın yapmaya başladım..bakalım çok çalışcam bu ay söz öğretmenim 🙂 artık gelsinn dimi yaniiiiasl gökçem sen regl oldum gülüm ya ben senden çok ümitliydim buay hayırlısı bidahaki ay daha çok çalış tamammı canım
yahu düşmüşüm farkında bile değilim🙂
ayy ayy bende çok ümitliydimm sorma ayşegülümm yaa.. çörekotu bal tarçın yapmaya başladım..bakalım çok çalışcam bu ay söz öğretmenim 🙂 artık gelsinn dimi yaniiii