mrb kızlar 2 hafat önce aşılama olmuştum bugün test yapıldı ve hamileyim rabbim herkese nasip etsin kızlar cok mutluyum
canm benim tebrikler allah tamamına erdirsin negibi belirtiler in vardı bize anlatsana
mrb kızlar 2 hafat önce aşılama olmuştum bugün test yapıldı ve hamileyim rabbim herkese nasip etsin kızlar cok mutluyum
ben geldimmm amin cnm cümlemizin etmemmi hep dua ediyorum cnm benim seninde allah kabul etsin
mrb cnm çok sevindim hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım hadi belirtilerini yaz cnmmrb kızlar 2 hafat önce aşılama olmuştum bugün test yapıldı ve hamileyim rabbim herkese nasip etsin kızlar cok mutluyum
amin cnm inşallah🙂canım bende geldim rabbim dualarımızı kabul buyurur inş
cnm benim ne güzel demişsin işte böyle olacaksın inşallah hamilesindir de değilsende üzülmek yok işte tatlım benim🙂kızlar benim bu ay hiiç umudum yoktu ,1 kez denk geldi yumurtlamaya o da ilk günlerine, ama bu ay farklı belirtilerim var , herşey olabilir,psikolojik olabilir, üşütmüş olabilirim ya da hamiş olabilirim ama sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğim ben, çünkü biliyorum ki rabbim hakkımda en iyi olanı verecektir, ben hep öyle dua ediyorum , onun için artık içim rahat olursa olur olmazsa diyete devam ederim , çok şükür sağlığımız yerinde,sevdiklerimiz yanımızda , rabbime şükürler olsun ki sağlıklı,akıllı ,yakışıklı 🙂 bir oğlum var ,rabbim ona uzun sağlıklı ömürler versin.....
amin cnm sağolasın🙂aysegül yns_ysmn allah kabul etsin
aysegül yns_ysmn allah kabul etsin
kızlar benim bu ay hiiç umudum yoktu ,1 kez denk geldi yumurtlamaya o da ilk günlerine, ama bu ay farklı belirtilerim var , herşey olabilir,psikolojik olabilir, üşütmüş olabilirim ya da hamiş olabilirim ama sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğim ben, çünkü biliyorum ki Rabbim hakkımda en iyi olanı verecektir, ben hep öyle dua ediyorum , onun için artık içim rahat olursa olur olmazsa diyete devam ederim , çok şükür sağlığımız yerinde,sevdiklerimiz yanımızda , Rabbime şükürler olsun ki sağlıklı,akıllı ,yakışıklı 🙂 bir oğlum var ,Rabbim ona uzun sağlıklı ömürler versin.....

😛iha: aminnnnnnnn canim insallah hepimizinallah razı olsun kucağın bebişlerle dolsun böyle bebiş dualarına aliştım birgün babama da böyle dua ediyomuşum nekadar güler haaa:laugh: