ELİFİM,
duaların ve temennilerin için çok teşekkür ederim.Rabbim mutluluğunu daim etsin.inşaallah kucağına almakta nasip olur canım.
inşallah canım sağol ben çıkıyorum hazırlıklarıma devam ediyim çok yoğunum bugün size iyi sohbetler bayyy
ELİFİM,
duaların ve temennilerin için çok teşekkür ederim.Rabbim mutluluğunu daim etsin.inşaallah kucağına almakta nasip olur canım.
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim artık benimde bir elma çekirdeğim var.netteki hesaplayıcıya göre bugün 5 haftalık olmuş kelebeğim çarşamba günü kan testi için dra gidicem ultrasonda kesemi falan gösterirmi acaba biran önce onu görmek istiyorum.kızlar ne kadar mükemmel bi duygu anlatamam ayaklarım yere basmıyo sanki inşallah rabbimin izniyle hepiniz en kısa zamanda hamiş kalıp bebişlerinize kavuşursunuz canlarım.dualarım sizinle merak etmeyin allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
slm kıslar nasılsınız yenı hamişimiz sanada hayırlı olsun saglıklı sıhatlı bır bebiş 0lsun
slm kıslar nasılsınız yenı hamişimiz sanada hayırlı olsun saglıklı sıhatlı bır bebiş 0lsun
evet cnm iğrenç biraz malesef aç karnına mrs mcimyns_ysmn tarçınlı karışımla ilgili son soru 🙂
aç karnına mı tok karnına mı yemeliyiz bu iğrenç karışımı 🙂 ayyy şimdiden midemi bulandırdı.
evet cnm iğrenç biraz malesef aç karnına mrs mcim

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

bende ıyıyım bıraz yorgunum hastaneye gıttım yoruldum bıraz oğluslarımda ıyı ufaklık korkuttubızı bıraz ama sımdı ıyıhoşgeldin canımmm biz iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasıl ya da oğluşların?