kız ben sana göndereyim he ben çifter çifter aldımda 🙂
bari önce test yapaım da bişey varsa öle gideim
canım dualarım sizlerle allahım sizede tattırsın o duyguyu eşim sabaha kadar uyumayalım dior zaten mutluluktan uyuyamayız dior 🙂
nisamm ii olur canm ya bu eczaneler kaçta açılıo ki sabahbari önce test yapaım da bişey varsa öle gideim
![]()
canım benim bu 8. ayımızdı tahmini yumurtlama günü yani 14.gün lavaboya gitmiştim peçeteyle sildiğimdi böyle yumurta akı beyaz sıvı geldi çok şaşırmıştım çünki ilk defa böyle olmuştu.daha önce hiç böyle görmemeştim okadar dikkat etmeme rağmen.gögüslerimde hiç bir belirti yoktu halada yok adetime 1 hafta kala kasık ağrım çok oldu adet olacakmışım gibi son 1 hafta kalada kasık ağrılarıyla beraber batmalar başladı iğne batıyormuş gibi oluyordu karnımın altında birde 1 haftadır mide yanmam var ve acıkıyorum başkada birşey yok.birde rüyamda eşim bana altın yüzükle kolye almıştı bende taktım.netten baktım rüya yorumuna gebeliğe işaret diyordu 🙂nissam hosgeldin canim.bize belirtilerini yazarmisin canim
canım benim inş hamişsindir inşalllahhhhhhhhhhh sana çok dua edicem bitanem
canım bildiğim kadarıyla 9 da açılıyor 🙂nisamm ii olur canm ya bu eczaneler kaçta açılıo ki sabahbari önce test yapaım da bişey varsa öle gideim
![]()
canım bildiğim kadarıyla 9 da açılıyor 🙂