Yazgulu24
Hamiş Melek
kızzzzzzzzzzzzz dalga gecme bak yanına gelırsemmmm ısırırım yanaklarını esıne bısey kalmazzzzzzz:laugh:
Heheh isirrrrrr bende etten bol birsey mi var ki hahah 🙂 Ben ikinizede yeterim haha

kızzzzzzzzzzzzz dalga gecme bak yanına gelırsemmmm ısırırım yanaklarını esıne bısey kalmazzzzzzz:laugh:

Anam bir psikopatimiz daha oldu vatana millete hayirli ugurlu olsun 😛iha:
Kiz niye agliyon ben kiyamam sana yerims eni aglama emi.. Bak doverim bak haaa:n028:
Ay CHATLAK nerelerdesin canim ya kaldim burda biri kusuyor digerinin evini sel goturuyor yetis bacim 🙂
aysegulummmmmmm canımmmmmmmmm melekler mekanının ıcten sevımlı melegııııı aglama sen bıze lazımsınnnn güçlü anne adayımız
bebek calismalari benim daha baslamadi bu ay seninki nasil gidiyor?
bende guya dun baslamistim diyete ama bugun tekrardan biraktim gibi 🙂
Aglamak bazen iyi geliyor canim insana ama cokta fazla aglama tamam mi? gulmek bize yakisir.. aglanacak kadar buyuk dertler vermesin Rabbim
iyi akşamlar tatlım naber
saol canım he hereks bana küssüyo ben kötü bir insanmıyım acaba herkesi kıryorum kimseye faydam yok b,ide zararım dokunuyo
heee tamam ozaman bitanem çok ciddi yapmişsin ama içime ok gibi bişey girdi sayende gel çıkar bariii
benim günüme var 6 sına ama aynı adet görecekmiş gibi kasıklarım agrıyorbebek calismalari benim daha baslamadi bu ay seninki nasil gidiyor?
bende guya dun baslamistim diyete ama bugun tekrardan biraktim gibi 🙂
Aglamak bazen iyi geliyor canim insana ama cokta fazla aglama tamam mi? gulmek bize yakisir.. aglanacak kadar buyuk dertler vermesin Rabbim
yazgülü cnm yazın çok güzelmiş inşallah bizde yaşarız annelik duygularını
kızzzzzzzzzz sendemı alıngansın benım gıbı dag daga küsmüs dagın haberı olmamıs😛iha:kız ben kızmam kımseye herzaman boyleyım bende oyleyım bısey mı oldu nıye oyle dedıkı dıye altını ırdelerım sadece okadar ama ıcınde kızgınlık kırgınlık olmaz kı tatlım amaaaaaaaaaaaan nasılda uzulmusssssssssss aldım cıkardım o oku ısteeeee tamammı gectımı barıstık mııııııiyi akşamlar tatlım naber
saol canım he hereks bana küssüyo ben kötü bir insanmıyım acaba herkesi kıryorum kimseye faydam yok b,ide zararım dokunuyo
heee tamam ozaman bitanem çok ciddi yapmişsin ama içime ok gibi bişey girdi sayende gel çıkar bariii
Heheh isirrrrrr bende etten bol birsey mi var ki hahah 🙂 Ben ikinizede yeterim haha![]()
yazgülü cnm yazın çok güzelmiş inşallah bizde yaşarız annelik duygularını
napıym bacım sizinmle konuşa konuşa bende oldum psikopat körle yatan şaşi kalkar misali😛iha:😛iha:
tamam bitanem geçti ağlamam evlendim evleneli sulu göz oldum çıktım zaten evi sel basmadan susayımdedim
aminn canım benim rabbim bizim yüzümüzü güldürsün inş