sogol canım çok iyiyim sadece sabırsızlıkla günümü bekliyom sen nasılsınIyi aksamlar sura hosgelsin.. nasilsin?
sogol canım çok iyiyim sadece sabırsızlıkla günümü bekliyom sen nasılsınIyi aksamlar sura hosgelsin.. nasilsin?
selammm geri geldim, işleri hallettim 🙂
hosgeldın hemserımmmmmmmmmm naptın ıyımısın gorusmeyelıselammm geri geldim, işleri hallettim 🙂
benim günüme var 6 sına ama aynı adet görecekmiş gibi kasıklarım agrıyor
iyiyim cnm sen neler yapıyosun 🙂heh zor o biraz ben bi ham yaparsam bitek ayakkabiların kalır gerisi direk miğdeme iner bikerem
yns ysmn sen napıyosun tatlım konuşamadık
Kiz sana kusermiyiz biz hic bak hicte kusmemis bu tatli cadi naz yapiyor sana gulum..
senin gibi kalbi guzel birinin kime zarari olur ki fistigim..
benim günüme var 6 sına ama aynı adet görecekmiş gibi kasıklarım agrıyor
kızzzzzzzzzz sendemı alıngansın benım gıbı dag daga küsmüs dagın haberı olmamıs😛iha:kız ben kızmam kımseye herzaman boyleyım bende oyleyım bısey mı oldu nıye oyle dedıkı dıye altını ırdelerım sadece okadar ama ıcınde kızgınlık kırgınlık olmaz kı tatlım amaaaaaaaaaaaan nasılda uzulmusssssssssss aldım cıkardım o oku ısteeeee tamammı gectımı barıstık mıııııı
heh zor o biraz ben bi ham yaparsam bitek ayakkabiların kalır gerisi direk miğdeme iner bikerem
yns ysmn sen napıyosun tatlım konuşamadık
iyiyim deyim öncelikle ama sonra derdimi deyim çok açım bebek için diyetteyimiyi akşamlar tatlım naber
saol canım he hereks bana küssüyo ben kötü bir insanmıyım acaba herkesi kıryorum kimseye faydam yok b,ide zararım dokunuyo
heee tamam ozaman bitanem çok ciddi yapmişsin ama içime ok gibi bişey girdi sayende gel çıkar bariii
selamm cnm hoşgeldin nasılsınselammm geri geldim, işleri hallettim 🙂
sogol canım çok iyiyim sadece sabırsızlıkla günümü bekliyom sen nasılsın