Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kiz sisman deme bak aglarim yoksa hahaha 🙂 10 kilo versem benim icin yeterli olacak kendimde rahatlayacagim ama bakalim nasil olur.. ah ben evlendigimde ideal kilomdaydim evlilik yaradi 15 ayda aldim 10 kilo ona sinir oluyorum kendime kac gundur.. bogazi buyuk meryem ne olacak 🙁🙁

Dikkat ederim tatlim o kadarda ac kalmiyorum zaten 2 saate bir birseyler yiyorum.. bakalim ilk 2 hafta kilo vermek zor olurmus sonra vermeye baslamissin bakalim hic 2 hafta dayandigim olmamisti bu defa inat ettim ne olacak gorecegiz 🙂

canim diyetisyene gitsem olur ama ugrasamam herhalde ya.. o arkadasinin ne kadar fazlasi vardi?

diyetin yaninda sporda yapiyormu?

bak bide bana diyodun boğazı büyük diye 😛iha: ayy aynen gülüm ya 49 kiloyla evlendim şimdi 59 kiloyum tam 10 kilo aldım ama ben takmıyorum bebişe takmaktan takacak yer bulamuyomda kafada😛iha: verirsin bacım skma canın senin gibi azimli bir insan herşeyi başarir allahın izniyle inş

ınsallah canımmm ınsallah gelmıstır bebısın dur bakalım bır ıkı gun sonra bellı olur.ınsallah gelmezzzzzzzz mısafır de bebıs gelır yerıne

inş canım inş rabbim hepimize versin bebişler sırayla hamiş olalım

canımmm gerçekten miiiiiii bu hayra işarettir inşallahhhhhhh.
inşallah rabbim meleğini göndermiştir canım.

çok gülüm inş aminnnnnnn rabbim hepimize versin

Anammm psi psikopatim billah yaparim temizlik mi diyon hahah 🙂

Kiz zaten 6-7 gun calisiyon delimisin nesin dinlensene bosverrrrr ev degilmi batar batar 1 gun ayirip temizlersin 🙂 ben oyle yapiyom

yerim seni kafasinida yermis temizlikle 🙂

Kizzz hadi insallah guzel bir haber verirsin bize tatlim ya.. evde test var mi? yarin gelmezse pazar test yapmak zorundasin cunku sen evinde test bulundur yani ;-)

Bak esinde birseyler var diyor insallah gelmistir melegin guzel arkadasim cani gonulden dilerim bunu..

ayyy kızlar yapmayın yaa beni umutlandırmayın birkez umutlandım kafayı nyedim gördünüz aaa inş bitanem inş gelmişdir meleğim kız evde test varda ben 10 gün geçmeden test falan yapmam 🙂

bak bide bana diyodun boğazı büyük diye 😛iha: ayy aynen gülüm ya 49 kiloyla evlendim şimdi 59 kiloyum tam 10 kilo aldım ama ben takmıyorum bebişe takmaktan takacak yer bulamuyomda kafada😛iha: verirsin bacım skma canın senin gibi azimli bir insan herşeyi başarir allahın izniyle inş

inş canım inş rabbim hepimize versin bebişler sırayla hamiş olalım

çok gülüm inş aminnnnnnn rabbim hepimize versin

ayyy kızlar yapmayın yaa beni umutlandırmayın birkez umutlandım kafayı nyedim gördünüz aaa inş bitanem inş gelmişdir meleğim kız evde test varda ben 10 gün geçmeden test falan yapmam 🙂
bekle aysegulum azcık daha bıkac gun gelmezse gıder kan testı yaptırırsın canım rahat ol sen

canım spor yapmıyor bildiğim kadarıyla... sadece diyete uyuyor. ne kadar fazlası var tam bilmiyorum. benim de derdim senin gibi neredeyse 10 kiloya yakın aldım yaaaaa 🙁(( offff ton ton olacağım galiba iğrenççççç... evlendiğimde 57 ydim. şimdi ooooo.
inşallah verebiliriz fazlaları. sık ye az ye diyorlar umarım yapabiliriz ama benim spor yapmadan gitmiyor.

insallah verebiliriz canim ya fena halde sinirimi bozmaya basladi cunku bi kilolar 🙁

bendede gitmiyor aslinda galiba biraz spor yapsam en guzeli olacak bakalim artik..

slm kizlar ben halen adet olmadim hayirlisi artik haber vereyim dedim

ayyy esmoşum bende seni merak ettim az öçnce kız inş gelmişdir meleğin canım daha önce geçermiydi günün
isin nedir senin???

Hayirlisi insallah...

ya kizlar gecikenler ne yapti acaba... Ranagül, esmos??? onlarin günü bayagi gecti yaawww... nasil duruyorlar test yapmadan???

ayy bizde merak ediyoruz gelsede haber verse inş hamişdir

daldim valla :-DDDDD yarilmadi basim

ayy bacım iyi yapmişsin dalmakla

bekle aysegulum azcık daha bıkac gun gelmezse gıder kan testı yaptırırsın canım rahat ol sen

yok gülüm yok 10 gün geçmeden test yasak bana kociş yasakladı emir büyük terden ilki 10. düştü ya oyüzden

Geri