Yazgulu24
Hamiş Melek
1 kaç güne yaparım inşaallah.bende çok büyük 1 hevesle bekliyorum.inşaallah istediğim gibi sonuçlanır.olmazsada hayırlısı.
Tamam canim insallah pazartesi guzel haberini alirim burdan.. yoksada hakkimizda hayirlisi gulum..
1 kaç güne yaparım inşaallah.bende çok büyük 1 hevesle bekliyorum.inşaallah istediğim gibi sonuçlanır.olmazsada hayırlısı.
rana gülüm inş hamişsindir tatlım test almak nekadar zorki git kendin al anam senin koca bu unutkanlıkla bizi meraktan öldürür
heee evet yaa bencede kendine gel gülüm sakn tepeme falan binme öldürsün sen aanam bu kiloyla benim kafam seni nasıl taşısın![]()
rana gülüm inş hamişsindir tatlım test almak nekadar zorki git kendin al anam senin koca bu unutkanlıkla bizi meraktan öldürür
Allah korusun canım.1'de beni düşün.ev merkeze baya uzak.duaaaaaaaa e canım.
heee evet yaa bencede kendine gel gülüm sakn tepeme falan binme öldürsün sen aanam bu kiloyla benim kafam seni nasıl taşısın![]()
sağol canım.inşaallah pazartesi cevap veririm.Tamam canim insallah pazartesi guzel haberini alirim burdan.. yoksada hakkimizda hayirlisi gulum..
yok yapmadım korkuyorum ben yaa 2gündür bu şikayetler var bende hastalığımı hiç anlamış değilim zaten bu sefer öle değişik oldu 2-3gün sürdü ama yanii büyük bi ihtimal hasta olmuşumdur....
Tabi canim gec olsun guc olmasin haklisin gulummmm
ye ye yavas yavas ye bogazinda kalmiyim sonra 😛iha: zaten tatsiz tuzsuz birseyim haha
tabiii memleketi gulme krizine bilenem sokarim ne dert kalir ne tasa 😛
canım korkma yarın bitest yap hem için rahat eder rabbimn gönlünden geçeni versin inş
olurmu güzelim kaymaklı kadayıf tatsız sutsuz yazım gülüme hakaret ettiğini duymiyim bidagha yavaşa yavaş yiyorum işde acelen ne ayy valla kız millet gülmekten dertlenemez sana kötü yönetici demeye hali kalmaz 😛iha::laugh:
inş bitanem inş hamişsin rabb,im dileğini versin inşaaaalllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
kiz yedim seni dalga geciyor birde benle hehe 🙂 aman sakin altimda falan kalayim deme 😛