iyi olmaya çalışıyoruz işte,ya sen?
sükür valla... bizde gün sayiyoruz artik :-DDD calismalar bitti :-DD
sen ne yapacaksin bu ay??? Ovulasyon testlerimi kullanacan?...
iyi olmaya çalışıyoruz işte,ya sen?
dün test yaptım negatif çıktı.ya üşütmüssündür canım yada baska bısey olabılır neden test yapmıyosun pekı en azından emın olursun yanı kafandan cıkmıs olur
saol canım şimdilik iiii gidiyo zor b😛iha:hıı şimdi eskidin yaniii
inşş canım çok saol seninki nasıl iyi dimi canım
hayırlısı Allah'tan.caımı sıktığım şeyler olsada önemsememeye çalışıyorum. ne yapalım.
1 sorum olacaktı.hala regl olmadım.normalde olmaz ama belim çok ağrıyor.reglim geciksede gecikmesede bel ağrısı yaşamazdım.(regle alakalı olarak.)
bu aydan sonra düşünüyorum ovulasyon testlerini.Allah gönlüne göre versin.inşallah çalışmalarından güzel sonuçlar alırsın.sükür valla... bizde gün sayiyoruz artik :-DDD calismalar bitti :-DD
sen ne yapacaksin bu ay??? Ovulasyon testlerimi kullanacan?...
canın cok sıkkın anlasılıyo tatlım yazıs tarzından falan uzme kendını degmez hıcbıseye tamammı senın saglıgın daha önemlı hayatta hersey bızım ıcın sorunsuz ınsan yok kı zaten onemlı olan guclulere karsı ayakta kalıp savasabılmek kendımızı yıpratmamak....bekle bakalım ozaman bıraz daha gelmezse tekrar doktora gıdersın ve agrın devam ederse.....dün test yaptım negatif çıktı.
1 kaç gün geçsin doktora gideceğim inşallah.aaa dogru yaa. sen test yapmistin negativ ti ama regl olmamissin hala… bence sen bi doktora görün canim...
1 kaç güne gideceğim zaten doktora.canın cok sıkkın anlasılıyo tatlım yazıs tarzından falan uzme kendını degmez hıcbıseye tamammı senın saglıgın daha önemlı hayatta hersey bızım ıcın sorunsuz ınsan yok kı zaten onemlı olan guclulere karsı ayakta kalıp savasabılmek kendımızı yıpratmamak....bekle bakalım ozaman bıraz daha gelmezse tekrar doktora gıdersın ve agrın devam ederse.....
iyiyiz canım sen nasılsınnn
meraba fıstık bendeseni meralk etim varmı bir gelişme inş canım çok saol bilmiyorum yaa kfam karışık
hosgeldın eceeee