Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlısı Allah'tan.caımı sıktığım şeyler olsada önemsememeye çalışıyorum. ne yapalım.
1 sorum olacaktı.hala regl olmadım.normalde olmaz ama belim çok ağrıyor.reglim geciksede gecikmesede bel ağrısı yaşamazdım.(regle alakalı olarak.)

aaa dogru yaa. sen test yapmistin negativ ti ama regl olmamissin hala… bence sen bi doktora görün canim...

dün test yaptım negatif çıktı.
canın cok sıkkın anlasılıyo tatlım yazıs tarzından falan uzme kendını degmez hıcbıseye tamammı senın saglıgın daha önemlı hayatta hersey bızım ıcın sorunsuz ınsan yok kı zaten onemlı olan guclulere karsı ayakta kalıp savasabılmek kendımızı yıpratmamak....bekle bakalım ozaman bıraz daha gelmezse tekrar doktora gıdersın ve agrın devam ederse.....

canın cok sıkkın anlasılıyo tatlım yazıs tarzından falan uzme kendını degmez hıcbıseye tamammı senın saglıgın daha önemlı hayatta hersey bızım ıcın sorunsuz ınsan yok kı zaten onemlı olan guclulere karsı ayakta kalıp savasabılmek kendımızı yıpratmamak....bekle bakalım ozaman bıraz daha gelmezse tekrar doktora gıdersın ve agrın devam ederse.....
1 kaç güne gideceğim zaten doktora.

iyiyiz canım sen nasılsınnn

meraba fıstık bendeseni meralk etim varmı bir gelişme inş canım çok saol bilmiyorum yaa kfam karışık

ayşegülüm bandırmadaydık hafta sonu gezmye gitikte akıntı var ya bide kasıklarımda batmnna var ama benim bu ay zor ya dogum konbtrol kullanmım kist için ama hayırlısı hafta sonu blli olur benimkid ya sende bi yapsaydın keşke meraktan çatlıycaz valla😀

Geri