Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam dilaracım..

iyiyim canım..ne olsun işteyim..bu ay şeker yüklemesi yapılacaktı aynı zamanda aşılama yapılacaktı..hepsi kaldı..bir daha ki ay yapılacak galiba..onların randevularıyla uğraştım dün hep..yarın da psikolog randevum var..valla bu şehir hayatı insanı yıpratıyo her bakımdan..kendi doğamızın dışına çıkıyoruz ondan sonra da bütün sistemden ses geliyo..bu arada bugün benim doğumgünüm..artık iyice kazık formuna girmiş bulunuyorum😛iha:

aaaaa DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUNNNNNNN. NICE NICE COCUKLU YILLARA INSALLAHHHHHH 🙂 🙂 🙂 :zarhos:

selam dilaracım..

iyiyim canım..ne olsun işteyim..bu ay şeker yüklemesi yapılacaktı aynı zamanda aşılama yapılacaktı..hepsi kaldı..bir daha ki ay yapılacak galiba..onların randevularıyla uğraştım dün hep..yarın da psikolog randevum var..valla bu şehir hayatı insanı yıpratıyo her bakımdan..kendi doğamızın dışına çıkıyoruz ondan sonra da bütün sistemden ses geliyo..bu arada bugün benim doğumgünüm..artık iyice kazık formuna girmiş bulunuyorum😛iha:
gercekten mı dogumgunun canım?ayyy kıs ınsan oyle dermı hıccc dogumgunun kutlu olsun nıce mutlu yaslara saglıklı ve bebısle ınsallah....ama okadar yılın bırıkımı canım calıstın dıdındın normal bunlar allahım beterınden saklasın

1demethuzundogumgunu1bp6.gif
nice yıllara ŞEHNAZZZZZZ

teşekkür ederim hepinize..39 yaşım bitti artık..bir iki sen içinde bişi oldu oldu..olmadı çay demlicez artık🙂
OLUR CANIM SEN STERESE GIRME SAKIN BEYIN BOS OLUNCA RAHAT KAFAYLA HAMILE KALMAK EN IYIY YOKSA DAHA ZOR OLUYO SIKINTI YAPARAK OLMUYO YANI PSİKOLOGUNDA SOYLEMISTIR SANA.BENDE OYLE BIYERDE CALISUYORUM ARTIK BENDE PSIKOLOG GIBI OLDUM:laugh:RAHAT OL YETER CANIMMMM

kücük oldu ama neyse.... 🙂))
canim benim sehnaz sikma kendini...
ya siz bi tatile cikin… tam o yumurtlama döneminde… doktorlar hep der. tatile cikin… kafaniz cok rahat olur… düsünerek yada stress yaparak olmaz...

OLUR CANIM SEN STERESE GIRME SAKIN BEYIN BOS OLUNCA RAHAT KAFAYLA HAMILE KALMAK EN IYIY YOKSA DAHA ZOR OLUYO SIKINTI YAPARAK OLMUYO YANI PSİKOLOGUNDA SOYLEMISTIR SANA.BENDE OYLE BIYERDE CALISUYORUM ARTIK BENDE PSIKOLOG GIBI OLDUM:laugh:RAHAT OL YETER CANIMMMM
psikolog bu durumla çok ilgilenmiyo🙂 onlar nasıl olsa olur diyolar..asıl panik atak var bende..şimdi bebek düşündüğüm için antidepresan da alamıyorum..işte gevşeme ekzersizleri nefes alma teknikleri falan öğretiyolar..onlarla stres seviyemi azaltmaya çalışıyolar..ama işe yarayacak mı bilmiyorum tatlım..sen gelen danışanlarda faydalı olduğunu gördün mü hiç antidepresansız gevşeme tekniklerinin işe yaradığını??

benim imkanim olsa izin yapmaya… aaah aah. ama bizim zamanimiz tamda kizimin gezide oldugu zamana denk geldi… aslinda tam stress yoktu bende… ama simdi merakimdan ölecem o baska tabii

Geri