Selam hanimlar araniz yeni katiliyorum.30 yasindayim 21 aylik tek yumurta ikiz ogluslarim var.1 aydan beride 3 numara icin ugrasiyoruz.Ikiizlerimde ilk ayda hamile kalmistim.dogum sonrasinda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim kasim sonuna kadar kullandim sonra biraktim ama subat basina kadar prezavetifle korunmaya devam ettik.subat in 6 sinda adet gordum.4 marttata yeni adetimi bekliyorum.yaklasik 10 gundur kasiklarimda agri vardi.dun test yaptim belki cikar diye ilk teste pozitif yamzasi gerken yerde sadece bir cizgi cikti ama oda fakli ir sekilde baska bir test daha yaptim digeride negatif cikti.anlamadim bir turlu.yarin bakalim gorucekmiyim adetimi.
merhaba rüzgarım, aramıza hoşgeldin... maşallah ne güzel ikizlerin varmış. gerçekten çok şanslısın, çoğumuz daha bir tane bile göremedik, inşallah bizlere de nasip olur.
korunmayı yeni bıraktığınız için biraz daha beklemen gerekebilir ama belli de olmaz belki de bebeğin gelmiştir. yani günün yarın, bakalım ne olacak? yarın sabah ilk idrarınla yap testini, daha doğru çıkıyormuş. hakkında hayırlısı...