Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam hanimlar araniz yeni katiliyorum.30 yasindayim 21 aylik tek yumurta ikiz ogluslarim var.1 aydan beride 3 numara icin ugrasiyoruz.Ikiizlerimde ilk ayda hamile kalmistim.dogum sonrasinda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim kasim sonuna kadar kullandim sonra biraktim ama subat basina kadar prezavetifle korunmaya devam ettik.subat in 6 sinda adet gordum.4 marttata yeni adetimi bekliyorum.yaklasik 10 gundur kasiklarimda agri vardi.dun test yaptim belki cikar diye ilk teste pozitif yamzasi gerken yerde sadece bir cizgi cikti ama oda fakli ir sekilde baska bir test daha yaptim digeride negatif cikti.anlamadim bir turlu.yarin bakalim gorucekmiyim adetimi.

merhaba rüzgarım, aramıza hoşgeldin... maşallah ne güzel ikizlerin varmış. gerçekten çok şanslısın, çoğumuz daha bir tane bile göremedik, inşallah bizlere de nasip olur.

korunmayı yeni bıraktığınız için biraz daha beklemen gerekebilir ama belli de olmaz belki de bebeğin gelmiştir. yani günün yarın, bakalım ne olacak? yarın sabah ilk idrarınla yap testini, daha doğru çıkıyormuş. hakkında hayırlısı...

Bu arada ortadan birden kaybolursam kizmayin bana bur forumu yeni kesfettim daha evvel baska bir forumdaydim ne yazikki diger forumdan cikmak zorunda kaldim biligarima surekli virus giriyordu.Amerikada yasiyorum tabi diger forum bunu bilerek gondermiyordu sanirim yurtdisindaki frekanslar forumu virus ginderiyor olarak taradigindan boyle bir sorun yasadim.umarim tekrar ayni seyi yasamam cunku gurbetlik cok zor ve insan kendi insaiyla birseyler paylasmak istiyor.boyle guzel forumlarda bizi bir araya getiriyor.

Bu arada ortadan birden kaybolursam kizmayin bana bur forumu yeni kesfettim daha evvel baska bir forumdaydim ne yazikki diger forumdan cikmak zorunda kaldim biligarima surekli virus giriyordu.Amerikada yasiyorum tabi diger forum bunu bilerek gondermiyordu sanirim yurtdisindaki frekanslar forumu virus ginderiyor olarak taradigindan boyle bir sorun yasadim.umarim tekrar ayni seyi yasamam cunku gurbetlik cok zor ve insan kendi insaiyla birseyler paylasmak istiyor.boyle guzel forumlarda bizi bir araya getiriyor.

ben bu sitede böyle sorunlarla karşılaşmadım, umarım sen de karşılaşmazsın....

doğru haklısın gurbette olmak kimbilir ne zordur, burası paylaşım için muhteşem bir site. herkes birbirinin mutluluğunu ve üzüntüsünü hiç art niyetsiz paylaşıyor. burada oldukça göreceksin. kimi zaman ağlıyoruz kimi zaman gülüyoruz ama terapi gibi aslında. çünkü bu özel konuları malesef reelde paylaşamıyoruz...

Benden once hepinize nasip etsinBebisleri Allahim.Esimle konustuk olursa olur olmassa 2 bebegimiz var zaten dedik.Herkes gene ikizin olursa diyor bende ne yapalim bir cikte baktik digerine de bakariz diyorum.Ama tek cocuk bakmak nasil olur onu merak ediyorum.Eminmiki cok kolaydir.ikizlerimi doya doya emziremedim ben heop sirasina bekleyemeyen kardesi aglardi.bir yerden diger yere gitmekte kolay olmuyor benim icin.ama cok sukur ogullarimi cok uslu fazla sesleri cikmiyor.Hele ilk 4 ay yiyip icip uyudular.Sakin hanimlar ikzileriniz olursa goznuzu korkrmasin ben tek bakiyorum yardim edenimde yok.ev islerine de tek kosuyorum zok deil ikiz bakmak.

merhaba melekler uzun zamandır giremiyodum nasılsınız canlarım butterfly 45 sanada çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır inşallah en yakın zmanda yeniden hamile kalacak ve meleğine kavuşacaksın Allahın izniyle

Benden once hepinize nasip etsinBebisleri Allahim.Esimle konustuk olursa olur olmassa 2 bebegimiz var zaten dedik.Herkes gene ikizin olursa diyor bende ne yapalim bir cikte baktik digerine de bakariz diyorum.Ama tek cocuk bakmak nasil olur onu merak ediyorum.Eminmiki cok kolaydir.ikizlerimi doya doya emziremedim ben heop sirasina bekleyemeyen kardesi aglardi.bir yerden diger yere gitmekte kolay olmuyor benim icin.ama cok sukur ogullarimi cok uslu fazla sesleri cikmiyor.Hele ilk 4 ay yiyip icip uyudular.Sakin hanimlar ikzileriniz olursa goznuzu korkrmasin ben tek bakiyorum yardim edenimde yok.ev islerine de tek kosuyorum zok deil ikiz bakmak.

çok güzel düşünmüşsünüz, şansınızı deneyin yine... evet ikiz bebek için hep çok zor olduğu söylenir ya da bilinir ama sen tek başına bakıyormuşsun valla bravo 🙂

merhaba melekler uzun zamandır giremiyodum nasılsınız canlarım butterfly 45 sanada çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır inşallah en yakın zmanda yeniden hamile kalacak ve meleğine kavuşacaksın Allahın izniyle

merhaba canım nerelerdesin nasılsın?
ben iyiyim beklemedeyim işte bakalım ne olacak, yine mi hüsran diye düşünüp duruyorum.

Burda da 1 dolarlik dukkanlar var dun gittim 5 tane test aldim ordan.Amerikalilar yazisini okumustum genelde dogru cikiyormus testler.yarin yapicam bir tane.Dogum kontrol haplari okadar etkiliki 3 yadir kullanmadigim halde koruyor.zaten dogum yapiyim hemen spral taktiricam.Esim bir ara tuplerini baglatirsin dyordu ama onu kesinlikle istemiyorum .Dunyanin her turlu hali var.gecenlerde bir haer izlemistim.amrikada baska bir eyalette bir anne kaza yapiyor 2 si kiz 1 erkek cocugunu kaybediyordu kazada.!sene sonra normal yollardan ucuz bebeg gebe kaliyordu.2 kiz 1 erkek hemde.o haberi seyrettikten sonra kesinlikle dedim boyle birsey yapamam.

cnm sende hoşgeldin aramıza ne güzel ikizlerin varmış Allahım inşallah bizlerede o duyguyu yaşatır üçüncü meleğiniz yada meleklerinizde umarım sizi bekletmez fazla ve kavuşursunuz

Geri