yaz bakiiim belirtileriiiii🙂bilmiyorumm fıstğmm yaa zati benim kocişde izin vermiyo 10 günn geçmeden test yapmaya inş meleğim benimledir valla belirti var ama taklmak istemiyorumm belki psiklojiktir diyee sen nasılsın bakalımmm
yaz bakiiim belirtileriiiii🙂bilmiyorumm fıstğmm yaa zati benim kocişde izin vermiyo 10 günn geçmeden test yapmaya inş meleğim benimledir valla belirti var ama taklmak istemiyorumm belki psiklojiktir diyee sen nasılsın bakalımmm
hoşgeldin canımmmselammmmmmmm
kız bende iyim bızım oğlanla uğraşıyomıyıyım pirenses sen nasılsın?
iyilik ben bu ay kılomen ve catlatma iğnesi oldum ya adetıme az kaldı hıc belırtı yok bu ayda zor gıbı herhalde doktora gımekten osandımbilmiyorumm fıstğmm yaa zati benim kocişde izin vermiyo 10 günn geçmeden test yapmaya inş meleğim benimledir valla belirti var ama taklmak istemiyorumm belki psiklojiktir diyee sen nasılsın bakalımmm

hoş geldın canımselammmmmmmm
hoşbulduk canım herkes yine aynı şey içintoplanmış🙂 herkesin göbeği çabucak dolsun inşallah aminnnnnnnnnnnnnnhoşgeldin canımmm
ıyıyım bende canım aynen senın yaptıgını yapıyom valla😛iha:havada soguk burda tatlım yaaaa zaman gecırmeye calısıyorum cok yogun degılız bugun ugrasıyorum ıstenapayim fistik calisiyorum sen napiyon?
hosgeldın zuzuuuu nasılsın?ınsallah ınsallahhoşbulduk canım herkes yine aynı şey içintoplanmış🙂 herkesin göbeği çabucak dolsun inşallah aminnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk ne yapayım minişimi bekliyorum yarın regl günüm bakalım.. martta presedd deneyeceğim olmassa🙂hosgeldın zuzuuuu nasılsın?ınsallah ınsallah
selammmmmmmm
yaz bakiiim belirtileriiiii🙂
kız bende iyim bızım oğlanla uğraşıyom
iyilik ben bu ay kılomen ve catlatma iğnesi oldum ya adetıme az kaldı hıc belırtı yok bu ayda zor gıbı herhalde doktora gımekten osandım
hoş geldın canım
Kiz bende seni cok cok cokkkkkkkkk ozledim fistigim cikolatali kurabiyem..Kiz sirmartiyorsun beni bak simarirsam butun gun simariyorum biliyorsun hihi 🙂cannım çook saol hep yanmdasın biliyorumm inan bundan hiç şüphem yok bende seni çok seviyorum desenim çok güzel gözleri olduğunuı söyledi dilerim o güzel gözlerinden mutluluk gözyşlarından başka yaş akmasın tontişim buarada kilo verme konusunda rekor kırmişsin bırava valla sana
hayırlı cumalar tatlım hoşgeldinn
yazıım gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkitommmmmmmmmmmmm
seni çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledim elmalı kurabiyem fıstıklı lokukmum taşarın en değerlisi yakutum ball lokmam kaymaklı kadayımm
kz çok saol meleğim beniim inş meleğim benimledir buarda kocişinde bişi çıkmadığına çook sevindimm güzelim inş sendede çıkmaz sıkma sakn o güzel canını sen rabbim vericek meleğini buara içimden
mrs m ve senin hamile kalacağın geçiyo inş doğru çıkar bitanemm
hee unutmadn parti ismi düşümn demiştin ya düşündün (B.K.B.P) AÇİLİŞİ BEBEKLE KAFAYI BOZANALAR PARTİSİ😛iha:
beni yardımcn yapıcaktınunutmadın dimi sözünü yolarm seni yoksa :n028:
ha ay anam okur okur gulerim ben buna simdi 🙂HAYIRLISI OLSUN INSALLAH allahım gonlune gore versınhoşbulduk ne yapayım minişimi bekliyorum yarın regl günüm bakalım.. martta presedd deneyeceğim olmassa🙂