Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ıyıyım pirenses sen nasılsın?
kız bende iyim bızım oğlanla uğraşıyom
bilmiyorumm fıstğmm yaa zati benim kocişde izin vermiyo 10 günn geçmeden test yapmaya inş meleğim benimledir valla belirti var ama taklmak istemiyorumm belki psiklojiktir diyee sen nasılsın bakalımmm
iyilik ben bu ay kılomen ve catlatma iğnesi oldum ya adetıme az kaldı hıc belırtı yok bu ayda zor gıbı herhalde doktora gımekten osandım :shootout:
hoş geldın canım

hoşgeldin tatlıım

yaz bakiiim belirtileriiiii🙂

canıım bir iki kere miğdem bulandı sonra şiddetli bir miğde ağrısı çektimm
kasklarda ağrı oluyo bazen bide bu sabah akntı var bende adet öcesi kupkuru olur normalde okadr inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür bitanemm kıyamam tontişim inş şifaların en güzeliyle şifa bulursun bu çekilmez sıkıntılarda biran önce kurtulursun güzel gözlümm ben görmedim deseninim yalancısymm

kız bende iyim bızım oğlanla uğraşıyom

iyilik ben bu ay kılomen ve catlatma iğnesi oldum ya adetıme az kaldı hıc belırtı yok bu ayda zor gıbı herhalde doktora gımekten osandım :shootout:

hoş geldın canım

anlıyorum fıstığım inş herşeyu istediğin gibi gider dr gitmek yok yoruyo insann beynini artık bende nefret geldi hastaneden inş biidahaki sefere bebişi görnmeyte gidersin dr canmm

cannım çook saol hep yanmdasın biliyorumm inan bundan hiç şüphem yok bende seni çok seviyorum desenim çok güzel gözleri olduğunuı söyledi dilerim o güzel gözlerinden mutluluk gözyşlarından başka yaş akmasın tontişim buarada kilo verme konusunda rekor kırmişsin bırava valla sana

hayırlı cumalar tatlım hoşgeldinn

yazıım gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkitommmmmmmmmmmmm

seni çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledim elmalı kurabiyem fıstıklı lokukmum taşarın en değerlisi yakutum ball lokmam kaymaklı kadayımm

kz çok saol meleğim beniim inş meleğim benimledir buarda kocişinde bişi çıkmadığına çook sevindimm güzelim inş sendede çıkmaz sıkma sakn o güzel canını sen rabbim vericek meleğini buara içimden
mrs m ve senin hamile kalacağın geçiyo inş doğru çıkar bitanemm
hee unutmadn parti ismi düşümn demiştin ya düşündün (B.K.B.P) AÇİLİŞİ BEBEKLE KAFAYI BOZANALAR PARTİSİ😛iha:
beni yardımcn yapıcaktınunutmadın dimi sözünü yolarm seni yoksa :n028:
Kiz bende seni cok cok cokkkkkkkkk ozledim fistigim cikolatali kurabiyem..Kiz sirmartiyorsun beni bak simarirsam butun gun simariyorum biliyorsun hihi 🙂

Tatlim inan bende cok sevindim esimde birsey cikmamasina.. biz kadinlar galiba biraz daha gucluyuz bu konularda erkekler gururlarina biraz zor yediriyorlar her hangi bir sorun cikinca.. hatta sonucu geldiginde sanki hamismisim gibi sevindim tatlim ya..

Rabbim hepimizin melegini versin en kisa zamanda.. Insallah seninkini vermistirde gobusundedir tatlim.. Agzindan yine ballar damliyor fistigim calismalar devam bizde gunleri tespit edemedigim icin calismalar devam etmek zorunda askim.. bakalim hayirlisi olsun insallah..

Anam unutmamis bu deluuu parti kuracagimizi haha 🙂 ismina bayillldimmmmmmmmmm harikasin kiz seni yardimcim yaptim gitti.. senin gibi yardimcim olduktan sonra benim sirtim yere gelmez zaten 🙂 😛iha:

B.K.B.P. haaa hahahaha ay anam okur okur gulerim ben buna simdi 🙂

Geri